Organisaties / De Connectie
De Connectie
Eusebiusbuitensingel 53, 6828 HZ Arnhem, Nederland
Gelderland
De Connectie is een gemeenschappelijke regeling. Deze bedrijfsvoeringsorganisatie (BVO) is een gemeentelijke samenwerkingsvorm (met één bestuur) voor beleidsneutrale ondersteunende processen en uitvoeringstaken. De gemeentebesturen van Arnhem, Renkum en Rheden zijn eigenaar van De Connectie.

Over De Connectie

In dienst van meer dan 230.00 inwoners maak jij maatschappelijke impact. Samen met ruim vierhonderd collega’s. Natuurlijk beschik je hierbij over fijne arbeidsvoorwaarden. Dát is werken bij De Connectie.  

Wij zijn De Connectie
Bij De Connectie werk je in een bedrijfsvoeringsorganisatie. Onze kerntaak is het ontlasten van de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden door een aantal diensten voor ze te verzorgen. Zo is De Connectie verantwoordelijk voor het innen van belastingen. Ook regelen wij de uitbetaling van salarissen. Verder beheert De Connectie de ICT-systemen en -omgevingen waarmee gemeentes werken. Je leest meer over al onze verschillende afdelingen op de pagina ‘Wat we doen’. Daarnaast leveren we producten en diensten aan zo’n vijftien andere organisaties. Kortom, De Connectie biedt een enorme diversiteit aan werk voor jou.

Jouw werkzaamheden maken impact 
Dit alles om gemeenten zoveel mogelijk te ontlasten. Zo hebben zij meer tijd om zich te focussen op wat voor hen écht belangrijk is: het welzijn van burgers en bedrijven. Werken bij De Connectie is werken voor 230.000 inwoners. Dat is nog eens maatschappelijke impact.

Samen maken we De Connectie
Met ruim 400 collega’s vorm jij de bouwstenen van De Connectie. Onze medewerkers zijn niet voor niets stuk voor stuk keien in hun vakgebied. Zij werken klantgericht: ze kennen de gemeenten en andere partners en hun behoeften als geen ander. Ze zijn ook kwaliteitsgericht: gedreven om hoogwaardige diensten te leveren. Zo excelleren zij in hun vakgebied. Werken bij De Connectie betekent samen continu de dienstverlening naar onze klanten verder optimaliseren. Doe je mee?