Organisaties / (DAS Twente) Gemeente Rijssen-Holten
Gemeente Rijssen-Holten
Schild 1, 7461 DD Rijssen, Nederland
Overijssel
Op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Werk als zzp'er in de bruisende Gemeente Rijssen-Holten! Gelegen in het hart van Twente, biedt deze gemeente volop kansen. Met haar 38.300 inwoners en een compacte, veelzijdige organisatie staat de Gemeente Rijssen-Holten bekend om haar persoonlijke aanpak.

Over Gemeente Rijssen-Holten

Werken bij de Gemeente Rijssen-Holten biedt jou als zzp'er een unieke ervaring in een bruisende gemeente in het hart van Twente. Met haar 38.000 inwoners heeft deze gemeente een warm en hecht karakter, waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

De Gemeente Rijssen-Holten staat bekend om haar gastvrijheid en veelzijdigheid. Als zzp'er krijg je hier de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap. De compacte organisatie zorgt voor een prettige werksituatie, waarin je snel kunt schakelen en impact kunt maken.

Bij de Gemeente Rijssen-Holten worden verschillende kernwaarden gehanteerd. Allereerst staat dienstbaarheid centraal. Als zzp'er draag je bij aan het welzijn van de inwoners en werk je samen met collega's om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Daarnaast is transparantie een belangrijk kenmerk van deze organisatie. Er wordt gestreefd naar openheid en duidelijkheid, zowel intern als extern. Dit biedt jou als zzp'er een helder kader om in te werken en te groeien.

Een onderscheidend kenmerk van het werken bij de Gemeente Rijssen-Holten is de focus op duurzaamheid. De gemeente streeft naar een groene en leefbare omgeving voor haar inwoners en zet zich actief in voor een circulaire economie. Als zzp'er kun je hieraan bijdragen door je expertise in te zetten op het gebied van duurzame initiatieven en projecten.

De Gemeente Rijssen-Holten biedt als zzp-werkgever ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er zijn diverse mogelijkheden voor trainingen, opleidingen en interne mobiliteit, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Bovendien heerst er een informele werksfeer waarin samenwerking en collegialiteit centraal staan. Als zzp'er voel je je snel thuis binnen deze gemeente.

Kortom, werken als zzp'er bij de Gemeente Rijssen-Holten biedt jou de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan een veelzijdige gemeente met een persoonlijke aanpak. Met haar warme karakter, focus op duurzaamheid en ruimte voor persoonlijke groei, is dit een ideale plek om jouw talenten in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen.