thumbnail
thumbnail

Wmo Contractmanager

Stadhuisplein 1, 2711 EC Zoetermeer, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
100
32 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 feb 2025

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

2 apr 2024

Organisatie
Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de misse waar wij voor gaan!

Afdeling
Contractmanagement Wmo hoort bij het team Zorg en JGH, dit is een van de uitvoerende teams binnen het Sociaal Domein. Binnen één van de 3 units die onder het team Zorg vallen, worden de werkzaamheden van contractmanager Wmo uitgevoerd. Samen met 3 directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de contracten met aanbieders en leverancier van diensten en producten binnen de Wmo.

Opdracht
Jij bent een zeer belangrijke schakel in het Wmo zorgaanbod van gemeente Zoetermeer, door jou komen we verder in control en kunnen we de beste zorg en ondersteuning leveren aan onze inwoners! Het taakaccent van deze functie ligt naast het beheer van de contracten ook op samen met de collega's een doorontwikkeling maken en het contractmanagement verder te professionaliseren doormiddel van CAT CM. Daarnaast zal er een actieve bijdrage worden gevraagd in het inwerken van een nieuwe collega die zich het vak nog eigen dient te maken.

Wij zoeken dan ook iemand met ruime ervaring als contractmanager WMO en de CAT CM methode.

Als contractmanager Wmo ben jij de expert op het gebied van Wmo dienstverlening en de verbindende factor tussen de verschillende aandachtsgebieden binnen het Sociaal Domein maar ook tussen gemeente Zoetermeer en de regiogemeenten. Je bent verantwoordelijk voor het sturen van de contracten op kwaliteit en rechtmatigheid die uit naam van de gemeente zijn of worden afgesloten in het kader van de Wmo. Het is hierbij van belang dat je de gewenste resultaten in kaart brengt en deze gezamenlijk weet te realiseren. Dit doe je middels het opstellen van KPI’s welke vastgelegd worden in een dashboard ten behoeve van het contract. Je bewaakt de voortgang en risico’s van je accounts door te sturen met behulp van KPI’s op de geleverde prestaties, resultaten en budgetten. Je maakt in dien noodzakelijk verbeterafspraken, monitort deze afspraken en onderhoudt  goede relaties met alle belanghebbenden, waarbij partnerschap het uitgangspunt is.

Lokaal en regionaal voer je contractmanagement uit wat bijdraagt aan betaalbare en passende zorg. Je neemt deel aan accountgesprekken en stemt af met interne en externe stakeholders met betrekking tot vraagstukken rondom zorgaanbieders en het opstellen van maatwerkcontracten.

Je schept helderheid over de Wmo zorguitgaven en levert betrouwbare stuur- en managementinformatie. Je hebt een adviserende rol bij de invoering en implementatie van diverse sturingsinstrumenten, zoals een richtinggevend kader voor de inzet van Wmo.

Kortom, samen met de zorgaanbieders en collega’s geef je invulling aan het verbeteren van de kwaliteit en dienstverlening tijdens de looptijd van het contract. Gemeente Zoetermeer wil een stevig partnerschap aangaan, waardoor een strakke sturing door de contractmanagers essentieel is.

Vereisten / knock-out criteria
1. De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden geen 3 overeenkomsten met een totale duur van 24 maanden gehad bij de opdrachtgever. (Dit criterium is niet van toepassing op kandidaten die een vast dienstverband hebben bij de uitlenende instantie.);
2. Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als contractmanager op het gebied van Wmo;
4. Uurtarief maximaal €100,00 exclusief btw, inclusief reiskosten woon-werk en fee Flextender;
5. In het bezit van een certificaat CAT CM expert;

Gunningscriteria
6. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het toepassing van de CAT CM methode (35 punten);
7. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met Wmo begeleiding, hulpmiddelen en regionale samenwerking (Toekomst Sociaal Domein) (30 punten);
8. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met aanbestedings- en inkooptrajecten binnen het sociaal domein bij een gemeentelijke organisatie (20 punten);
9. Aantoonbare werkervaring met het coachen en begeleiden van directe collega’s (licht dit duidelijk toe in het cv) (15 punten).

Competenties
-   Pro actief;
-   Aandacht voor details;
-   Objectief;
-   Klantgerichtheid;
-   Logisch cijfermatig inzicht;
-   Luisteren;
-   Onderhandelen;
-   Ondernemerschap;
-   Overtuigingskracht;
-   Plannen en organiseren;
-   Resultaatgerichtheid;
-   Samenwerken;
-   Schriftelijke vaardigheid;
-   Vaardig in gebruik van Excel (basis);
-   Politieke sensitiviteit;
-   Analytisch;
-   Conflicthantering.

Schaal
Deze opdracht is ingedeeld in Schaal 10a (nieuwe structuur).

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt uitgevoerd op de volgende werkdagen:    maandag t/m vrijdag

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 18 april 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 17 april 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • Een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) is een vereiste.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Wmo Contractmanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.