thumbnail
thumbnail

Contentspecialist

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€80
36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 aug 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

1 apr 2024

Organisatie
Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt de gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente.

Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Dienstverlening
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster verstrekken informatie en leveren de individuele gemeentelijke diensten aan inwoners en organisaties. Het cluster bestaat nu uit 13 teams en maakt de komende tijd de omslag naar een procesgerichte manier van organiseren. Zo streven we naar een dienstverlening die past bij de huidige tijd waarbij de behoefte van inwoners en organisaties centraal staat. Wil je iets voor de maatschappij betekenen, dan is dit cluster zeker iets voor jou.

Functieomschrijving:
Het (binnen gemeente Westland) systematisch signaleren en verzamelen van relevante feiten om de dienstverlening in combinatie met de reizen van de klanten te ondersteunen. Deze feiten proactief en effectief omzetten naar de juiste, onderscheidende en begrijpelijk content op het kennisniveau van: burgers én ondernemers en de medewerkers van gemeente Westland en haar ketenpartners’. Dit is noodzakelijk voor de implementatie van ons nieuwe klantvolgsysteem waar jij een belangrijke factor voor bent.

Takenpakket:

  • Ontwikkelen (schrijven), creëren, publiceren en distribueren van content geënt op de behoefte van de inwoners en ondernemers (dienstverlening). Waarbij de business, verantwoordelijk is voor de ‘grondstof’.

  • Ondersteunen bij de implementatie van ons nieuwe klantvolgsysteem JKC

  • Koppelen van Typo 3 aan JKC

  • Uitwerken, implementeren en beheren van de content en flows van selfservice- en e-diensten.

  • Contentsturing: op basis resultaten monitoring verbeteren en verplaatsen content zodat de prestaties van content optimaal zijn (Verbetercirkel).

Vereisten / knock-outcriteria  .
1. Een maximaal uurtarief van € 80,00 exclusief btw, inclusief reiskosten woon-werk en fee Flextender;
2. Een afgeronde opleiding hbo communicatie of marketing;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als contentspecialist binnen een overheidsinstelling;
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatie adviseur of contentspecialist.

Gunningscriteria (weging)
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met het implementeren van programma Join Klant Contact van Decos (25 punten);
6. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring binnen een rijks- of decentrale overheid in de afgelopen 7 jaar (25 punten);
7. Minimaal 2 jaar ervaring met Typo 3 van Open Gemeenten (25 punten)
8. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van contentcreatie / redactionele onderwerpen (15 punten);
9. Werkervaring op het gebied van content voor alle kanalen (internet, sociaal media, chatbot, kennisbank KCS, e-Forms, e-diensten en brieven) (ligt dit duidelijk toe in het cv)(10 punten);
10. Aantoonbare werkervaring met klantreizen en/of klantprocessen en de werkwijze en structuur (ligt dit duidelijk toe in het cv). (10 punten)

Functieschaal 
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma/di/wo/do/vrij

Planning
De gesprekken bij de gemeente worden gepland in overleg met de kandidaten. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 8 april 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

  • Het aantal te declareren uren mag het maximum van 1620 uur per jaar niet overschrijden. Er geldt een terugbetalingsverplichting voor het teveel gedeclareerde.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • ‘Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.

  • De voertaal binnen de gemeente is Nederlands (in taal en geschrift), er word geacht dat de kandidaat hieraan kan participeren.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Contentspecialist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.