thumbnail
thumbnail

Senior projectleider voorzieningenhart Wijchen Zuid

Werkorganisatie Druten Wijchen (Werkorganisatie Druten-Wijchen)

Kraaijenberg 9615, 6601 PC Wijchen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 155,00
20 Gelderland

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

31 jul 2024

Uren per week:

20

Publicatiedatum:

27 mrt 2024

Opdracht omschrijving
De gemeenten Druten en Wijchen hebben sinds 1 januari 2018 hun krachten gebundeld in de Werkorganisatie Druten-Wijchen (WDW). Een moderne organisatie waarin je niet alleen jezelf ontwikkelt, maar ook bijdraagt aan de lokale samenleving van beide gemeenten.

Als senior projectleider sta je aan de lat voor het realiseren van een nieuw voorzieningenhart in de opgave Hart van Zuid in de wijk Wijchen Zuid. De opgave Hart van Zuid bedraagt 5 opgaven waarvan 1 opgave het realiseren van het nieuwe voorzieningenhart is.

Inmiddels is er een visie geschreven. De volgende stap is het realiseren van het Masterplan met behulp van een uitgebreid participatietraject met de samenleving, klankbordgroepen en andere samenwerkingspartners. 

Verantwoordelijkheden
Als senior projectleider ben je verantwoordelijk voor realiseren van een nieuw voorzieningenhart in de opgave Hart van Zuid in de wijk Wijchen Zuid. De opgave Hart van Zuid bedraagt 5 opgaven waarvan 1 opgave het realiseren van het nieuwe voorzieningenhart is.

Inmiddels is er een visie geschreven. De volgende stap is het realiseren van het Masterplan met behulp van een uitgebreid participatietraject met de samenleving, klankbordgroepen en andere samenwerkingspartners. 

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 mei 2024 tot en met 31 juli 2024 voor gemiddeld 20 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel 3x worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

  • Op cv aantoonbaar minimaal 10 jaar werkervaring als projectleider en/of procesmanager .

  • Op cv aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring met gebiedsontwikkeling.

  • Je bent bekend en hebt ervaring in het werken in de wijk Wijchen Zuid. Meer specifiek in het realiseren van de opgave van een nieuw voorzieningenhart in de opgave Hart van Zuid.

  • Je gaat akkoord met de inkoopvoorwaarden van de Werkorganisatie Druten Wijchen. Sjabloon : Algemene.inkoopvoorwaarden.WDW.pdf

Wensen

  • Op cv aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring in een politiek-bestuurlijke organisatie (30%)

  • Je ligt in een korte motivatie toe wat jou een geschikte kandidaat maakt voor deze opdracht. (40%)

  • Je bent op zeer korte termijn (vanaf woensdag 1 mei 2024) beschikbaar voor de gevraagde 20 uur per week. (30%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior projectleider voorzieningenhart Wijchen Zuid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.