thumbnail
thumbnail

Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

Werkorganisatie Druten Wijchen (Werkorganisatie Druten-Wijchen)

Kraaijenberg 9615, 6601 PC Wijchen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
36 Gelderland

Begindatum:

6 feb 2023

Einddatum:

29 dec 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

19 jan 2023

Waar kom je te werken?

De Werkorganisatie Druten Wijchen werkt voor twee gemeenten, met ieder hun eigen bestuur, gemeenteraad en ambities. Om dat in goede banen te leiden, werken we met zelforganiserende teams met veel eigen verantwoordelijkheid. In onze organisatie telt iedereen mee, ongeacht achtergrond, leeftijd, opleiding en werkervaring. De cultuur is open, informeel en positief.

De Werkorganisatie Druten Wijchen zorgt voor een fijne samenleving. Dit doen wij natuurlijk samen. Zo stimuleren we inwoners, ondernemers en (maatschappelijke) instellingen om mee te denken en zelf plannen te ontwikkelen.

Wie zijn je collega’s?

Jij gaat aan de slag in het team Gebiedsontwikkeling dat bestaat uit 22 collega’s. Het team is verantwoordelijk voor het beleid, ontwerp en voorbereiding van de ontwikkeling van de fysieke leefomgeving op de thema’s wonen, ruimte en economie. Binnen het team Gebiedsontwikkeling werk jij met 14 andere collega’s aan het taakveld ruimte. Binnen onze organisatie dagen we elkaar uit verantwoordelijkheid te nemen en stimuleren we elkaar in persoonlijke ontwikkeling.
Energiek, samen en plezier zijn woorden die passen bij ons team.

Wat ga je doen?

Als beleidsadviseur met aandachtsgebied ruimtelijke ordening heb je een brede afwisselende en verantwoordelijke functie:

  • Je ondersteunt bij ruimtelijke projecten of je bent zelf de projectleider. Dit is afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt.
  • Je coördineert en begeleidt de ontwikkeling van bestemmingsplannen/omgevingsplannen.
  • Je beoordeelt principeverzoeken en begeleidt verschillende ruimtelijke procedures (inspraakprocedures, omgevingsvergunning-procedures, procedures uit de Wro/Omgevingswet)
  • Je levert een bijdrage aan voorlichtingsbijeenkomsten over ruimtelijke plannen

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van ruimtelijke ordening/ planologie of vergelijkbaar. Een stedenbouwkundige achtergrond is een pré.
  • Werkervaring binnen de overheid is vereist.
  • Je bent sterk in mondelinge communicatie, je schrijft gemakkelijk en maakt prettig leesbare stukken.
  • Je kunt je inleven op politiek en bestuurlijk niveau.
  • Je bent verbindend en ondernemend.
  • Je bent open en optimistisch
Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.