thumbnail
thumbnail

Medewerker data analyse

Steenbokstraat 10, 7324 AX Apeldoorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 99,00
14 tot 18 uren per week Gelderland

Begindatum:

10 apr 2023

Einddatum:

10 okt 2023

Uren per week:

14 tot 18 uren per week

Publicatiedatum:

14 mrt 2023

Je komt te werken in het team Centrale Regie. Centrale Regie is een integraal team die de vraagstukken integraal benaderd. Daarbij handelen we vanuit de één systeemgedachte, met als doel de processen in de gehele waterhuishouding efficiënt en effectief aan te sturen. Centrale Regie is de plek waar processen, kennis/kunde en informatiestromen samenkomen en beeld is hoe de primaire processen er voorstaan of waar optimalisatie, sturing of bijsturing noodzakelijk is. De verantwoordelijkheid en sturing op prestaties maakt daar onderdeel vanuit. We doen dit in nauwe samenwerking met de collega’s uit de regio’s en rayons en ook met collega’s vanuit andere teams in de organisatie zoals planen en projecten of beleid en advies. We maken in ons werk vooral gebruik van ontwikkelingen op het gebied van data gedreven werken qua verwerking, interpretatie, omvorming van data naar informatie en analyse en advies wat ingezet kan worden voor de verbetering van de uitvoering van de beheertaken van het waterschap.

Het uitvoeringsteam (UVT) heeft als taak de gemeentelijke partners en het waterschap te ondersteunen op het gebied van meten en monitoren in het stedelijk watersysteem. Ze doen dit onder andere door het continue valideren en analyseren van meetgegevens en daar adviezen over op te stellen. Het UVT vormt een onderdeel van het grotere Centrale Regie team. Dit team is een integraal team die de vraagstukken integraal benadert. Daarbij handelen we vanuit één systeemgedachte, met als doel de processen in de gehele waterhuishouding efficiënt en effectief aan te sturen. Centrale Regie is de plek waar processen, kennis/kunde en informatiestromen samenkomen en een beeld heeft hoe de primaire processen ervoor staan of waar optimalisatie, sturing of bijsturing noodzakelijk is.

Wij zijn op zoek naar een medewerker data analyse voor 14 tot 18 uur verdeelt over 3 tot 4 dagen

Als Medewerker Data-analyse houd jij je bezig met het verwerken en analyseren van data. Het is aan jou om de verzamelde data op het gebied van stedelijk waterbeheer om te zetten in stuurinformatie. Vanuit deze inzichten lever je een bijdrage aan beheer- en beleidsvraagstukken. Je stelt rapportages en specifieke adviezen op. Je weet deze adviezen ook inhoudelijke te onderbouwen bij de gemeentelijke partners. Regelmatig heb je contact met hen om inzichten te delen of vraagspecificaties helder te krijgen. Je weet je gesprekspartners de juiste vragen te stellen om zo de informatie in te winnen die je nodig hebt voor een juiste analyse en advies.

Je levert een bijdrage op het gebied van basis rioleringsplannen. Op het gebied van meetnetbeheer ben je een adviseur en vraagbaak zoals ook het aanspreekpunt voor gebruikers op het gebied van gezamenlijke software.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Medewerker data analyse die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.