thumbnail
thumbnail

NO Inhuur Senior Technisch Manager A5H

De Blomboogerd 1, 4003 BX Tiel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
-
Gelderland

Publicatiedatum:

30 mei 2024
WSRL is op zoek naar een senior Technisch Manager. De opdracht is ontstaan door het aflopen van de huidige overeenkomst.
De Opdrachtgever heeft de mogelijkheid om de ingehuurde medewerker, in uitzonderlijke gevallen, ook in te zetten bij (een) ander(e) project(en). De ingehuurde medewerker/opdrachtnemer kan hieraan geen rechten ontlenen.

De senior Technisch Manager voert werkzaamheden uit voor diverse projecten binnen het Programma A5H. Primair betreft dit het project NWA. Dit project bevindt zich in de Planuitwerkingsfase welke loopt tot en met Q2 2026.

De senior TM is ondersteunend aan het IPM-team van WSRL (Opdrachtgever) en heeft een belangrijke rol in de samenwerking in het eigen technisch team.
In verband met de integrale projectbenadering, die het IPM-team voorstaat, is voor de functie het beschikken over voldoende inzicht in en vaardigheden op het gebied van proces- en contractmanagement een belangrijke competentie.
Tot slot wordt een actieve bijdrage aan het professionaliseren van het vakgebied TM binnen WSRL verwacht.

Het betreft een functie voor 24 uur per week met de mogelijkheid om het aantal uur, indien nodig, per maand bij te stellen. Opdrachtgever bepaalt welke inzet nodig is en wanneer de werkzaamheden zijn afgerond.

De Overeenkomst wordt aangegaan voor de planuitwerkingsfase van het project. Deze fase is reeds gestart en kent een verwachte looptijd tot kwartaal 2 van 2026. Optioneel is het mogelijk de Overeenkomst met een periode te verlengen die passend is om het project af te ronden. Dit onder gelijkblijvende voorwaarden. Bij een tussentijdse beeindiging wordt een opzegtermijn van 2 maanden in acht genomen.

De verwachte ingangsdatum van de Overeenkomst is 1 juli 2024 of zoveel eerder of later als tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer overeengekomen.
Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de NO Inhuur Senior Technisch Manager A5H die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.