thumbnail
thumbnail

Specialist Industriële Veiligheid

Veiligheidsregio Gelderland Zuid

Professor Bellefroidstraat 11, 6525 AG Nijmegen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 110,00
18 Gelderland

Begindatum:

18 mrt 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

18

Publicatiedatum:

5 feb 2024

Omschrijving van de opdracht
Het thema Risicobeheersing is een thema die zich voornamelijk bezighouden met het voorkomen van brand en - voor wanneer het toch mis gaat - het beperken en vertragen van effecten van brand op inwoners, de gebouwen en de omgeving. Hierbij worden gemeenten, instellingen, bedrijven en burgers geadviseerd over de brandveiligheid. Het thema Risicobeheersing bestaat uit vijf teams; Veilig Bouwen (VB), Omgevingsveiligheid (OV), Toezicht en Handhaving (T&H), Brandveilig Leven (BvL) en een ondersteunend team (OP-RB).

De positie van de in te huren specialist industriële veiligheid is binnen het team Omgevingsveiligheid waaruit de advisering op industriële veiligheid, milieu, ruimtelijke en externe veiligheid alsmede evenementen wordt gegeven.

Verantwoordelijkheden
De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Adviseren op (zeer) complexe aanvragen aangaande milieubelastende activiteiten in relatie tot brandveiligheid.

 • Vanuit een kader van risicogerichte advisering werken op het gebied van de brandveiligheid met de wetgeving en de best beschikbare technieken (zoals bijvoorbeeld de PGS-en) als uitgangspunt.

 • Signaleren en delen van preparatieve en repressieve aandachtspunten.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 18-03-2024 tot en met 31-12-2024 voor 18 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Voeg een CV van maximaal 3 pagina's A4 toe. Uit het CV blijkt dat de kandidaat aantoonbaar beschikt over:

 • Je beschikt over een HBO diploma in een technische richting (bijvoorbeeld procesveiligheid, chemie, milieu) en hebt aantoonbare affiniteit met het veiligheidsmanagement in een technische omgeving;

 • Je hebt kennis van de wetgeving behorende bij de brandveiligheidsadvisering en de best beschikbare technieken (zoals de PGS-en). • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en context;

 • Je bent flexibel, stressbestendig en besluitvaardig;

 • Je kunt goed in teamverband werken en kunt relaties opbouwen en onderhouden;

 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

 • Je handelt vanuit onze drie kernwaarden: ‘vertrouwen, probleemoplossend en eigenaarschap‘. Onder een CV verstaan wij een overzicht van de opleidingen en werkervaring van de kandidaat. Benoem en beschrijf concreet in het CV de relevante ervaring waaruit blijkt dat de kandidaat aan deze eis(en) voldoet. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum en beschrijving van de werkzaamheden te zijn vermeld. Het CV is in het Nederlands opgesteld.

 • Voeg een referentie (maximaal 1 A4) in PDF formaat toe. Uit de referentie (niet ouder dan 5 jaar) blijkt dat de kandidaat beschikt over: Het naar tevredenheid van opdrachtgever uitvoeren van een vergelijkbare opdracht van vergelijkbaar niveau en omvang. Vermeld in uw referentie duidelijk de omschrijving van de opdracht en de contactgegevens van de opdrachtgever. Uit de omschrijving blijkt duidelijk dat de referentie voldoet aan de gestelde eisen. Opdrachtgever behoudt zich het recht voor om de referentie te verifiëren bij de referent.

 • Je kunt voor aanvang van de werkzaamheden een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) (van maximaal een half jaar oud) ten aanzien van de volgende functie/taakvelden overleggen: - Informatie

Wensen

 • Het beoordelingsteam beoordeelt het CV van de kandidaat op de mate waarin de kennis en ervaring aansluit bij de omschrijving van de opdracht/het functieprofiel. - CV sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (score 5) - CV sluit goed aan bij onze uitvraag (score 3) - CV sluit voldoende aan bij onze uitvraag (score 1) - CV sluit onvoldoende aan bij onze uitvraag (score 0) (50%)

 • Voeg een motivatie toe (maximaal 2 A4 in PDF). Kandidaat beschikt over een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht JOU aanspreekt en wat JIJ hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken. - De motivatie sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (score 5) - De motivatie sluit goed aan bij onze uitvraag (score 3) - De motivatie sluit voldoende aan bij onze uitvraag (score 1) - De motivatie is onvolledig en sluit niet of onvoldoende aan bij onze uitvraag (knock-out) (50%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Specialist Industriële Veiligheid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.