thumbnail
thumbnail
Medewerker Opvang Vluchtelingen

Raadhuisplein 1, 3901 GA Veenendaal, Nederland

Sluit over 2 dagen
€75
36 Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

24 mei 2023

Organisatie
Veenendaal is een mooie, actieve gemeente, centraal gelegen aan de A12, met uitstekende voorzieningen in een groene omgeving. De gemeente heeft een bruisende binnenstad met een groot en gevarieerd winkelcentrum, een innovatief ICT-centrum voor de regio en volop plannen voor de toekomst. Met de ontwikkeling van het centrumplan Brouwerspoort en diverse andere nieuwbouwlocaties zoals Veenendaal-oost, zal Veenendaal naar zo'n 70.000 inwoners groeien. Ook persoonlijke groei van onze medewerkers staat centraal in Veenendaal. De gemeente stimuleert hen om zich steeds verder te ontwikkelen. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Opdracht
Algemene werkzaamheden als Medewerker Opvang Vluchtelingen met organisatorisch talent. Belangrijkste taken:

- Overzicht hebben en houden over de vluchtelingen die opgevangen worden op de opvanglocaties;
- het organiseren van allerhande taken op en rondom de opvanglocatie;
- je bent contactpersoon/aanspreekpunt voor de locatiemanagers;
- ondersteuning van de kernteamcoordinatoren en de kwartiermaker/programma manager Programma Opvang

Jij bent van nature een echte doener en houdt van regelen. Je wilt met je werk graag en bijdrage leveren aan de vluchtelingen die wij in Veenendaal opvangen. We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste teammedewerker die zich in wil zetten voor het reilen en zeilen op de verschillende opvanglocaties. Voor administratieve werkzaamheden en allerhande vragen draai jij je hand niet om. Organiseren en overzicht behouden zijn je natuur. Jij wil alles aanpakken. Weet je het antwoord niet? Geen probleem, jij gaat op zoek naar een antwoord en een oplossing. Flexibiliteit en enthousiasme zijn kenmerken die uitstekend bij jou passen. Bij onverwachte gebeurtenissen kun jij improviseren en blijf je het doel wat we met elkaar hebben voor ogen houden.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau;
2. Uurtarief maximaal €75,- exclusief BTW inclusief reiskosten woon-werkverkeer;
3.Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met projectmanagement;
4. Aantoonbare affiniteit met vluchtelingen opvang:

Gunningscriteria (weging)
5. Minimaal 2 jaar werkervaring in bv projectmanagent (50 punten);
6. Aantoonbare Ervaring in de opvang van vluchtelingen/Oekraïners en/of met opvanglocaties(50 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoe

Competenties
-stressbestendig, communicatief vaardig, zelfstandig, organisatorisch talent en een praktische instelling.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier.

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op een nader te bepalen moment?. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo spoedig mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • Gemeente Veenendaal heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
  • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
  • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot vrijdag 26 mei 2023, 09:00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op vrijdag 26 mei 2023  gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot woensdag 31 mei 2023 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker Opvang Vluchtelingen die deze organisatie zoekt?