thumbnail
thumbnail

Hulpverlener Sociaal Team ‘De Lingt’ Bunschoten

Uitvoeringsorganisatie BBS

Raadhuisplein 1, 3762 AV Soest, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
28 tot 36 Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

28 tot 36

Publicatiedatum:

14 mrt 2023

Organisatie
Uitvoeringsorganisatie BBS (de gemeenschappelijke regeling Samenwerking Sociaal Domein Baarn, Bunschoten en Soest) verzorgt de taken rondom Werk en Inkomen (Participatiewet), Uitkeringsadministratie en Zorgadministratie (Wmo en Jeugdwet) van de drie deelnemende gemeenten, Baarn, Bunschoten en Soest.
Daarnaast is BBS werkgever van de collega’s die werken in de lokale en sociale teams, die ondersteuning leveren dicht bij de inwoners van de drie gemeenten.

Onze kernwaarden zijn:

  • Denken in mogelijkheden,

  • Klantgerichtheid: de klant staat centraal,

  • Professionaliteit,

  • Efficiënt werken en

  • Gericht op Samenwerking.

Opdracht
Kan jij inspelen op complexe problematiek en snel schakelen binnen een dynamische omgeving? Beschik jij over een scherp analytisch vermogen en de nodige kennis op het gebied van de Jeugdwet en de WMO? Heb jij affiniteit en ruime ervaring in het werken met jeugd en gezinnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het sociaal team Bunschoten bestaat uit hulpverleners met expertise op verschillende deelgebieden binnen de jeugd- en volwassenenzorg. Binnen het team kan er aanspraak gemaakt worden op je specialisme, maar ben je tevens breed inzetbaar. Afhankelijk van de complexe problematiek, werk je afwisselend samen met collega’s.

Het sociaal domein is volop in beweging, er wordt binnen de organisatie intensief samengewerkt om het beleid zo goed mogelijk aan te sluiten op de praktijk, en andersom. De medewerkers binnen het sociaal team hebben op dit vlak een signalerende functie en dragen bij aan de inhoudelijke ontwikkeling van het beleid.

Als hulpverlener binnen het sociaal team Bunschoten heb je drie verschillende rollen, namelijk aannemer, coach en regisseur. Afhankelijk van de situatie wissel je van rol. Bij een nieuwe aanmelding ga je samen met de inwoner in gesprek om te onderzoeken wat voor probleem de inwoner ervaart. Je hebt zicht op de zorgen en krachten en als het nodig is kun je lastige onderwerpen – zoals zorgen over de veiligheid binnen het gezin – bespreekbaar maken. Je biedt zelf begeleiding, door te werken aan doelen waar iedereen achterstaat. Je bent in staat om de kracht van de inwoner en zijn netwerk zoveel mogelijk te stimuleren. Soms vergt de situatie specifieke expertise en is het noodzakelijk gespecialiseerde hulpverlening te betrekken. Je hebt zicht op het aanbod binnen de regio, kunt adviseren over welke vorm van hulpverlening het meest passend is en verzorgt de toegang. Wanneer de hulpverlening eenmaal is gestart, evalueer je systematisch met de betrokkenen of de gewenste resultaten worden behaald. Je werkt in de praktijk nauw samen met onderwijs, het maatschappelijk werk, SAVE/VT, GGZ en andere netwerkpartners.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Social Worl, SJD, MWD of Pedagogiek;
2. Aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van de Jeugdwet en de WMO 2015 ;
3. Aantoonbare werkervaring met het geven van ambulante begeleiding van de doelgroep binnen de Jeugdwet en/of WMO 2015

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Kandidaat beschikt over een geldige SKJ-registratie (vermeld het registratienummer in het cv) (60 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met werken in een wijkteam (30 punten);
6. Detavast constructie: kandidaat is bereidt om bij wederzijdse interesse initiële duur (tenminste 1040 gewerkte uren) kosteloos bij opdrachtgever in dienst te treden (10 punten).

Competenties
Je werkt cliëntgericht en durft oplossingen te zoeken buiten de bestaande kaders. Je vindt het belangrijk om samen te werken en je kennis en ervaring met anderen te delen, zowel naar directe collega’s als naar andere afdelingen. Jij reflecteert op jezelf, je eigen handelen en vindt het vanzelfsprekend om feedback te geven en te ontvangen. Je werkt integraal en betrekt waar nodig maatschappelijke partners. Je beschikt over analytisch vermogen om tot de kern van de situatie te komen en kunt prioriteiten stellen. Je herkent een crisissituatie, houdt hierin overzicht en bent in staat om adequaat te handelen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg, ma – di  - wo – do – vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 23 maart 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 22 maart 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Leya Schoonderwoerd via 06 43 60 79 99 of per mail via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Hulpverlener Sociaal Team ‘De Lingt’ Bunschoten die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.