thumbnail
thumbnail
Senior Vastgoed Jurist

Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

6 jun 2022

Einddatum:

31 dec 2022

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

25 apr 2022
Dit zijn wij:
De gemeente Zwolle werkt samen met inwoners, ondernemers en organisaties aan een mooie stad, waar mensen op een fijne manier kunnen wonen, werken en verblijven. We willen de energie van de stad benutten, en daarmee veranderen onze rol en werkwijze. Binnen de dynamiek van deze veranderingen geeft de gemeente Zwolle veel ruimte en verantwoordelijkheid aan zijn medewerkers. Een belangrijke waarde voor Zwolle is het (blijvend) kunnen leveren van maatwerk en het denken in het belang van de stad. Binnen het fysiek domein werken we daarom opgavegericht samen aan de ontwikkeling en het beheer van de stad. We werken in een netwerkorganisatie, over meerdere afdelingen heen en samen met partners in de stad. 

De afdeling Vastgoed draagt bij aan de ruimtelijke ontwikkelingen van de stad Zwolle door middel van haar grondbeleid. Het werkveld van de afdeling is breed: van beheer en transformaties van gebouwen, de ontwikkeling van vastgoed, locatie ontwikkeling, uitgifte van gronden en  
herstructurering tot grootschalige gebiedsontwikkelingen. Met onze creatieve inzet van kennis en vaardigheden op het gebied van vastgoed en grondzaken zorgen wij ervoor dat ruimtelijke plannen realiteit worden.

Dit ga je doen:
Jouw taken hebben betrekking op publiek-private samenwerking en de werkvelden grondzaken, vastgoed, privaatrecht, aanbestedingsrecht. Je werkt in multidisciplinaire projectteams aan verschillende opgaves. Je denkt mee over rolneming van de gemeente, adviseert over samenwerkingsmogelijkheden en –constructies met stakeholders en marktpartijen etc.  Je stelt zelf overeenkomsten op of beoordeelt overeenkomsten van collega’s. Deze overeenkomsten hebben betrekking op bijvoorbeeld samenwerking, koop/verkoop/reservering, erfpacht, huur, grondexploitatie, kostenverhaal etc.  
Verder denk je mee in diverse complexe vastgoedvraagstukken en gebiedsontwikkelingsprocessen en adviseer je over mogelijke oplossingsrichtingen.

Dit ben jij:
Je bent een ervaren jurist  met een relevante Academische opleiding en ruime werkervaring binnen het vakgebied en genoemde werkvelden. Je hebt inzicht in de dynamiek tussen overheid en markt wanneer het gaat om samenwerking en gebiedsontwikkeling. Daarbij heb je gedegen en actuele kennis van relevante wet- en regelgeving van meerdere juridische disciplines. Je kunt deze kennis toepassen bij de diverse complexe vraagstukken die spelen binnen het gemeentelijk grond- en vastgoedbedrijf.

Je staat sterk in je schoenen, hebt een aanpakkersmentaliteit en werkt resultaatgericht. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een constructieve overleg- en sparringpartner voor burgers, ondernemers, collega’s en bestuur. Daarbij heb je gevoel voor bestuurlijke, commerciële en maatschappelijke verhoudingen en ben je in staat om verschillende belangen goed af te wegen en te verwerken in jouw adviezen en keuzes, waarbij juridische creativiteit heel belangrijk is. Daarnaast heb je oog voor relevante (maatschappelijke) ontwikkelingen. Je beschikt  over de daarvoor benodigde adviesvaardigheden, bent drukbestendig en besluitvaardig.
 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior Vastgoed Jurist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.