thumbnail
thumbnail
Medewerker Uitkeringsadministratie

(Talentenregio) Gemeente Raalte

Zwolsestraat 16, 8101 AC Raalte, Nederland

Financieel-administratief
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

17-01-2023

Sluitingsdatum:

26-01-2023

Begindatum:

13-02-2023

Einddatum:

12-08-2023

Uren per week:

36
“Met je team zorg jij dat mensen hun uitkering ontvangen”
 
Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht en eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien, kansen krijgt om grootse dingen te doen. Waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Een compacte organisatie waar je buiten de lijntjes mag kleuren als we samen vinden dat dat beter werkt voor inwoners en ondernemers. Passen wij bij elkaar?

Wij zoeken een: 
 
Medewerker uitkeringsadministratie
 
Dit doe jij voor ons
Als medewerker uitkeringsadministratie doe je van alles in het kader van de Participatiewet en aanverwante regelingen. Je verzorgt de administratie, zoals het verwerken van nieuwe aanvragen, het aanmaken van uitkeringsdossiers en het verwerken inkomstenformulieren. Daarnaast verwerk je beslagleggingen en facturen. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden, vergeet je nooit dat de inwoner centraal staat. Het (telefonisch) contact met inwoners vormt dan ook een onderdeel van je taken.
Dit ben jij
Zorgvuldig, analytisch en communicatief zijn woorden die jou kenmerken. Je hebt een open persoonlijkheid en kunt je goed inleven in de situatie van onze inwoners. Met jouw kennis van uitkeringsadministratie werk je zowel met je team, als zelfstandig goed in een dynamische werkomgeving. De dagen lopen soms anders dan gepland, maar dat is voor jou geen probleem! Je stelt de juiste prioriteiten en hebt een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Ook onder druk werk je accuraat en laat je talent voor cijfers je niet in de steek. Je bent een ondernemende collega met kennis van zaken en een mbo(+) -werk- en denkniveau. Je beschikt over relevante werkervaring op het gebied van het sociale domein.
Dit krijg jij van ons
Jij krijgt een verantwoordelijke baan in een omgeving die niet stil staat.  Je werkt samen met uiteenlopende vakmensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om de juiste ondersteuning te bieden aan onze inwoners en ondernemers. We laten je niet zwemmen maar nemen je op in ons team en maken je snel wegwijs in de gemeente. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker Uitkeringsadministratie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.