thumbnail
thumbnail
Medewerker Burgerzaken

(Talentenregio) Gemeente Raalte

Zwolsestraat 16, 8101 AC Raalte, Nederland

Sluit over 8 dagen
-
32 Overijssel

Begindatum:

12 jun 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

27 mei 2023
Medewerker burgerzaken

Dit doe jij voor ons            
Je meest bekende taak als medewerker burgerzaken is misschien wel het verstrekken van paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen. Maar jij doet zo veel meer dan dat. Je verwerkt verhuizingen, ondersteunt bij aangiftes van geboorte én van overlijden, komt in beeld wanneer mensen willen trouwen en hebt de kennis om belangrijke uittreksels en verklaringen te kunnen verstrekken. Dit doe jij aan de balie, maar ook in onze backoffice. Je staat mensen mondeling en schriftelijk op de juiste manier te woord.

Dit ben jij
Je bent een enthousiaste, flexibele allround medewerker die zowel op de front- als backoffice inzetbaar is. Je hebt kennis van burgerzaken of bent zo leergierig dat je bereid bent de vakopleiding te volgen. Het belangrijkste is dat je goed kunt samenwerken, voor een frisse wind kan zorgen, duidelijk kunt communiceren en mensen echt verder wilt helpen.

Dit krijg jij van ons
Je krijgt de kans om het verschil te maken voor onze inwoners. Dit doe je met je bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte.

 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker Burgerzaken die deze organisatie zoekt?