thumbnail
thumbnail

Energieadviseur

Zwolsestraat 16, 8101 AC Raalte, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
3 Overijssel

Begindatum:

15 apr 2024

Einddatum:

31 dec 2025

Uren per week:

3

Publicatiedatum:

27 mrt 2024

Energieadviseur
Voel je je betrokken bij de inwoners in Raalte en heb je kennis en affiniteit met het verduurzamen van de woningen dan kun je ons daarbij helpen. We zijn op zoek naar energieadviseurs die als onafhankelijke adviseur inwoners kunnen helpen met de te nemen stappen rondom het verduurzamen van de woning. Dit kunnen de gedrags- en kleinere verduurzamingmaatregelen zijn, maar ook de grotere vervolgstappen zoals advisering bij aanschaf zonnepanelen, isolatie maatregelen of het vervangen van je verwarmingstoestel. 
Tevens zijn we bezig met de implementatie en uitvoering van grotere projecten waarbij je advisering kunt bieden zoals aanpak energiearmoede, het isolatieprogramma. Ook vragen we je inzet bij gemeentelijke bijeenkomsten waar duurzaamheid een item is en we graag gebruik maken van je expertise.

Gevraagd:

 • Technische kennis met betrekking tot verduurzamen woningen of ervaring op dit terrein

 • Je hebt tenminste 3 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van advisering aan inwoners met betrekking tot verduurzaming woningen

 • Je beschikt over goede communicatieve en empathische vaardigheden want je komt bij onze inwoners thuis          

 • Je bent een onafhankelijke adviseur

 • Aantal uren per week: ingeschat 3 uur per week maar dit is variabel (en geen garantie), ook afhankelijk van vraag en aanbod.

 • De werkuren kunnen buiten de reguliere kantoortijden vallen. 

Pre:
Je hebt zicht op de sallandse cultuur en bent bij voorkeur woonachtig in de gemeente Raalte of buurgemeente.

Financiële vergoedingen
De gemeente heeft een regeling dat inwoners een energiescan aan kunnen vragen waarvoor 3 uur vergoeding aan de adviseur wordt betaald. Bij deze scan wordt een huisbezoek uitgevoerd en een rapportage geleverd met de gegeven adviezen. De gemaakte advies-uren worden per adres betaald op basis van gemaakte uren tot een maximum van 3 uren.

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woonwerk)

 • Tenminste 3 jaar ervaring met het voeren van adviesgesprekken en uitvoeren van energiescans

 • Kandidaat is onafhankelijk aangeboden en heeft geen commercieel belang bij bepaalde merken en/of producten.

 • De hoeveelheid scans per week zijn afhankelijk van de vraag. Eventueel zal er dus meer of minder uur per week gevraagd worden om uit te voeren per opdrachtnemer. Kandidaat is zich hiervan bewust en gaat hiermee akkoord.

 • Kandidaat is beschikbaar om afhankelijk van de vraag eventueel buiten kantoortijden te werken.

Wensen

 • Op CV aantoonbare technische kennis m.b.t. verduurzamen van de woning of ervaring op dit terrein: isoleren, technische installaties e.d.

 • Kandidaat beschikt over aantoonbare kennis van de Sallandse mentaliteit door bijvoorbeeld opgedane werkervaring in de regio of is bij voorkeur woonachtig in de gemeente Raalte of buurgemeente

 • Kandidaat is per direct beschikbaar als energieadviseur.

 • De kandidaat is bereid om indien nodig buiten reguliere kantoortijden de gevraagde werkzaamheden te verrichten.

 • De gesprekken vinden onder voorbehoud plaats in de week van 8 april. Exacte datum volgt later. Hier graag rekening mee houden

 • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Dit kan samen met kennis vertrouwen en ervaring worden getoetst in een persoonlijk gesprek.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Energieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.