thumbnail
thumbnail
Projectleider

(Talentenregio) Gemeente Kampen

Burgemeester Berghuisplein 1, 8261 DD Kampen, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
12 Overijssel

Publicatiedatum:

18-11-2022

Sluitingsdatum:

29-11-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

31-12-2025

Uren per week:

12
Projectleider Civiele Techniek

Kampen

Gelegen in het Nationaal Landschap IJsseldelta en met een goed bewaarde en zeer aantrekkelijke middeleeuwse binnenstad behoort Kampen tot de mooiste historische steden van Nederland. Binnen de gemeentegrenzen bevinden zich o.a. de oudste polder van Nederland en zes dorpen.
Kampen is volop in beweging met een aanzienlijke gebiedsontwikkeling en binnenstedelijke transformatie. Kampen blijft groeien in inwoneraantal. De verbeterde ligging door de in 2012 geopende Hanzenlijn en de geplande verbreding van de A50 dragen hieraan bij. Nieuwe ontwikkelingen zijn o.a. de integrale gebiedsontwikkeling Reevedelta en diverse inbreidingslocaties zoals De Bakkerij.


 
Ruimtelijke Ontwikkeling
Duurzame ontwikkeling en ruimtelijke kwaliteit van de openbare ruimte zijn de uitgangspunten voor ons werk, dat we omgevingsbewust uitvoeren. We ontwikkelen visies voor gebieden en we geven kaders voor de ontwikkeling en het gebruik van gebouwen. Samen maken wij ons sterk voor een vitale en mooie stad in een cultuur van samenwerken, vertrouwen en passie.
 
Bij de afdeling Bestuursadvisering, onderdeel Projecten, worden de ruimtelijke en civiele projecten aangestuurd via het principe van projectmatig werken.  
 
Werk
Voor Projecten zoeken wij versterking voor de komende drie jaar van een ervaren civieltechnisch/ruimtelijk projectleider voor gemiddeld 12 uur per week. Binnen de gemeente Kampen worden diverse projecten ontwikkeld, waarin samenwerking met de omgeving een prominente plek inneemt. Die samenwerking bestaat enerzijds uit participatie met inwoners en anderzijds uit overleggen met derde partijen. Die derde partijen zijn bijvoorbeeld gemeente Zwolle, de provincie Overijssel, NS, ProRail, Rijkswaterstaat en het Waterschap. De projectleider die we zoeken gaat zich bezighouden met een aantal complexe verkeerskundige opgaven, de realisatie van een brug en de herinrichting van een plein en de omgeving daarvan.
Concreet gaat het om de volgende projecten:
  • Meeuwenplein / Bongerd
  • Naaldwegbrug
  • Evenemententerrein – spoorlanden / YVV
  • Projectleider voor verkeerskundige aanpassingen

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.