thumbnail
thumbnail

Juridisch adviseur

Stephanuspark 1, 7772 HZ Hardenberg, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Overijssel

Begindatum:

1 apr 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

16 mrt 2023

Juridisch Adviseur Ruimtelijk Domein - 32 uur per week

HET GAAT OM HARDENBERG

Bij de gemeente Hardenberg werk je met veel plezier en energie samen met ruim 550 collega's aan de opgaven en uitdagingen in de samenleving. Dat doe je in een professionele organisatie. Daarbij staat de samenleving centraal. Want het gaat om Hardenberg.

De gemeente Hardenberg is een bijzondere en mooie gemeente om in te werken en te wonen. Het uitgestrekte platteland gaat er hand in hand met economische groei, bruisende centra, een sterke maakindustrie en stedelijke voorzieningen. In tegenstelling tot veel andere grensgemeenten groeit de Hardenbergse bevolking en economie. Met meer dan 61.000 inwoners is Hardenberg de tweede gemeente van de regio Zwolle. Onze omgevingsvisie vertelt het verhaal van Hardenberg. We staan voor een periode van groei waarin we ons doorontwikkelen tot Landstad Hardenberg. Centraal hierin staan de verdere uitbouw van onze streekfunctie, een aantrekkelijk buitengebied en een sterk voorzieningenniveau. Dit gaan samen met een krachtige, duurzame en concurrerende economie.

OPDRACHTOMSCHRIJVING
Als Juridisch adviseur Ruimtelijk Domein, taakveld handhaving, ben je verantwoordelijk voor (vaak) complexe, afwisselende en integrale projecten in de stedelijke ontwikkeling van Hardenberg. Van het thema bouwen tot aan milieu, van vergunningen tot aan overlast, waarover het juridische vraagstuk ook gaat: als onze Juridisch Adviseur duik je er met volledige focus in!

En jij leeft je in: wanneer nodig treed je namelijk op als bemiddelaar tussen diverse partijen bij deze specifieke handhavingszaken. Je zorgt dat er oplossingen komen. Zowel jouw adviezen als standpunten weet je helder te formuleren en te motiveren. Verder behandel je bezwaar- en beroepschriften voor de handhavingszaken. En je vertegenwoordigt onze gemeente in juridische procedures. Dagelijks bewaak jij de juridische kwaliteit van onze gemeentelijke besluiten voor de (leef)omgeving van onze inwoners en gasten. Dit alles doe je zelfstandig en in tijdelijkheid.

Wij zoeken een juridisch adviseur die ervaring en expertise heeft om deze specifieke handhavingszaken zelfstandig op te pakken en binnen de contractperiode zoveel mogelijk af te ronden.
   
WIE BEN JIJ?
Jij ziet mogelijkheden in plaats van problemen. Je bent een doorzetter en bijt je vast in complexe vraagstukken. Je bent betrouwbaar en gaat bovendien altijd discreet om met gevoelige informatie. Je beschikt over een groot inlevingsvermogen. Anderen typeren jou dan ook als een goede luisteraar en een harde werker. Verder vragen wij:

  • Mimimaal een afgeronde juridische opleiding, HBO werk- en denkniveau;

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als juridisch adviseur (bij voorkeur binnen het bestuursrecht en omgevingsrecht);

  • Kennis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en de Omgevingswet;

  • Je bent communicatief sterk, flexibel en gericht op samenwerking.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Juridisch adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.