thumbnail
thumbnail
Juridisch adviseur Handhavingszaken

(Talentenregio) Gemeente Hardenberg

Stephanuspark 1, 7772 HZ Hardenberg, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Overijssel

Publicatiedatum:

16-11-2022

Sluitingsdatum:

25-11-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

24
Juridisch adviseur Handhavingszaken 
24 - 28 uur per week 

Ingangsdatum: 1 januari 2023 
Einddatum: 31 december 2023 

HET GAAT OM HARDENBERG
Bij de gemeente Hardenberg werk je met veel plezier en energie samen met ruim 550 collega's aan de opgaven en uitdagingen in de samenleving. Dat doe je in een professionele organisatie. Daarbij staat de samenleving centraal. Want het gaat om Hardenberg.

De gemeente Hardenberg is een bijzondere en mooie gemeente om in te werken en te wonen. Het uitgestrekte platteland gaat er hand in hand met economische groei, bruisende centra, een sterke maakindustrie en stedelijke voorzieningen. In tegenstelling tot veel andere grensgemeenten groeit de Hardenbergse bevolking en economie. Met meer dan 61.000 inwoners is Hardenberg de tweede gemeente van de regio Zwolle. Onze omgevingsvisie vertelt het verhaal van Hardenberg. We staan voor een periode van groei waarin we ons doorontwikkelen tot Landstad Hardenberg. Centraal hierin staan de verdere uitbouw van onze streekfunctie, een aantrekkelijk buitengebied en een sterk voorzieningenniveau. Dit gaan samen met een krachtige, duurzame en concurrerende economie. Link naar animatiefilm ‘Landstad Hardenberg’

OPDRACHTOMSCHRIJVING 
De afgelopen jaren hebben wij bewoners gedoogtermijnen toegekend voor permanente bewoning van recreatieverblijven. Vanaf 1 januari 2023 gaan wij projectmatig over tot het beëindigen van deze situaties. Dit is een tijdelijke opdracht. Wij zoeken een juridisch adviseur die ervaring en expertise heeft om deze specifieke handhavingszaken zelfstandig op te pakken en binnen één jaar zoveel mogelijk af te ronden. 

Bijkomend onderdeel van de opdracht is het optreden als bemiddelaar tussen diverse partijen bij deze specifieke handhavingszaken. Je zorgt dat er oplossingen komen. Verder behandel je bezwaar- en beroepschriften voor de handhavingszaken permanente bewoning en recreatieverblijven. En je vertegenwoordigt de gemeente in procedures voor deze specifieke dossiers. Dit alles doe je zelfstandig en in tijdelijkheid. 

WIE BEN JIJ?
Jij ziet mogelijkheden in plaats van problemen. Je bent een doorzetter en bijt je vast in complexe vraagstukken. Je bent betrouwbaar en gaat bovendien altijd discreet om met gevoelige informatie. Je beschikt over een groot inlevingsvermogen. Anderen typeren jou dan ook als een goede luisteraar. Verder vragen wij: 

•    Minimaal een afgeronde juridische opleiding, HBO werk- en denkniveau. 
•    Minimaal 3 jaar werkervaring als juridisch adviseur (bij voorkeur binnen het bestuursrecht)
•    Kennis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en de omgevingswet.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Juridisch adviseur Handhavingszaken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.