thumbnail
thumbnail

Jeugd- en gezinshulpverlener

Purmerend

Purmersteenweg 42, 1441 DM Purmerend, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 okt 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

7 jun 2024

Organisatie
Gemeente Purmerend is volop in beweging. De laatste jaren zijn we succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden. Wij werken volgens de “Purmerendse manier”, onze inwoners staan centraal. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? Het betekent ook dat we denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met de omgeving vinden we belangrijk.

Opdracht
Als jeugd- en gezinshulpverlener sta je naast de ouders als die er niet meer uitkomen. Je ziet hun kracht en valkuilen en weet ze te motiveren om zelf weer verder te gaan. Voordat je allerlei instanties inschakelt, kijk je eerst wat een jeugdige, het gezin of het netwerk zelf kan. Zijn er vrienden of familie die kunnen helpen, of andere mensen in de omgeving? Zijn er problemen die dan nog moeilijk op te lossen zijn? Dan onderzoek je samen welke organisaties hulp kunnen bieden. Zo ben je hulpverlener en procesregisseur tegelijk. En is de situatie voor een kind echt (even) onveilig? Dan neem jij ook de nodige maatregelen.

Na een brede analyse onderzoek je de mogelijkheden om de gestelde hulpvraag te beantwoorden. Dit leg je samen met de jeugdige of het gezin vast in een perspectiefplan. Je verwijst door bij complexe en/of specialistische hulpvragen. Het uitgangspunt hierbij is dat de specialistische jeugdhulp de zorg niet overneemt, maar dat die expertise aanvullend is op het bestaande en altijd van tijdelijke aard is. Jij monitort de ingezette hulpverlening en houdt zicht op knelpunten en de kwaliteit van de zorg. We zoeken een echte aanpakker. Iemand die blij wordt van een hoog werktempo en die niet bang is om de telefoon op te pakken of op de fiets te springen om bij een gezin langs te gaan.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van jeugd- en gezinshulp;
3. In het bezit van een geldige SKJ registratie (benoem verloopdatum duidelijk in het cv).

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten) 
4. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar op het gebied van jeugdzorg bij een gemeente (30 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met gezinssystemen (benoem dit duidelijk in het cv) (25 punten);
6. Minimaal 6 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar bij een jeugd- of gezinsinstantie (25 punten);
7. Uiterlijk beschikbaar per 24 juni 2024 (15 punten);
8. De kandidaat stelt zich voor in een korte (persoonlijke) motivatie en waarom deze geschikt is voor deze opdracht. De motivatie dient geschreven te zijn door de kandidaat zelf (5 punten).

Competenties

  • Communicatief sterk;

  • Flexibel;

  • Analytisch;

  • Resultaatgericht;

  • Omgevijngsbewust. 

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
2.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do - Vrij.
We werken waar nodig voor het resultaat voor de stad. Dit kan op locatie zijn en betekent ook dat thuiswerken mogelijk is wanneer het werk dit toelaat.

Planning
De fysieke / digitale gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 20 juni 2024 tussen 13.00 uur en 15.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 18 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.
In de periode van 8 april 2024 tot 1 september 2024 vinden er werkzaamheden aan de A7 plaats met verkeershinder tot gevolg. Wij adviseren daarom zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen en niet met de auto. Check in ieder geval van te voren goed je reistijd.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien je de opdracht gegund krijgt, ontvang je een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

  • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad.

  • We vergoeden geen parkeerkosten en reiskosten aan de inhuur kandidaat die voor Purmerend komt werken. In de marktuitvraag van Flextender wordt gesteld dat het geoffreerde uurtarief inclusief de reiskosten woon-werkverkeer, werk-werkverkeer én parkeerkosten is.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Jeugd- en gezinshulpverlener die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.