thumbnail
thumbnail

Teamleider woordvoering ad interim - 067509

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 125,00
32 Overijssel

Begindatum:

11 mrt 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

11 feb 2024

Optie tot verlenging
De opdracht kan na de initiële looptijd, in overleg tussen de Provincie Overijssel en de opdrachtnemer/kandidaat één of meerdere malen verlengd worden. De duur en de inzet worden in gezamenlijk overleg bepaald. De voorwaarden worden bij een eventuele verlenging niet aangepast en zijn niet onderhandelbaar. Het tarief kan niet op verzoek van leverancier aangepast worden (zie aanvullende informatie voor voorwaarden). De eventuele verlenging is altijd voor een bepaalde tijd en door de Provincie Overijssel schriftelijk kenbaar gemaakt aan de opdrachtnemer/kandidaat.

Organisatie
Bestuur- en Concernzaken/team Communicatie

Project
De woordvoerder van het provinciaal bestuur binnen de provincie zijn volop bezig te ontwikkelen als team (adviesstijl, samenwerking onderling en met de organisatie en uniformering werkwijze). Voor de periode 1 april 2024 t/m 31 december 2024 zijn we voor het team op zoek naar een meewerkend voorman/vrouw die dmv deze opdracht het team begeleidt in de doorontwikkeling van het team woordvoerders, zorgt voor de dagelijkse aansturing en daar waar nodig inspringt bij uitval.

Opdracht omschrijving

 • Dagelijkse functionele aansturing van de woordvoerders.

 • Uniformeren van de werkwijze van de woordvoerders.

 • Samenwerking tussen woordvoerders, communicatieadviseurs en GS-secretariaat doorontwikkelen.

 • Opstellen plan voor werkwijze en doorontwikkeling woordvoering.

 • Verantwoordelijk voor budgetbeheer en P&C-cyclus voor het team.

 • Advisering en coaching van het team.

Bij gelegenheid inspringen als er sprake is van uitval, vakantie of complexiteit in het werk.

Verantwoordelijkheden / Resultaten
Zie opdrachtomschrijving.

Beschikbaarheid
De Kandidaat is inzetbaar vanaf 11 maart 2024 of indien mogelijk eerder tot en met 31 december 2024 voor 32 uur per week. Voor de mogelijkheid of de inhuuropdracht (Overeenkomst) kan worden verlengd wordt verwezen naar hetgeen hierover is opgenomen in het functieprofiel. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in deze offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een CV van maximaal 3 pagina's A4, enkelzijdig, lettergrootte 10 toe. Indien het CV (incl. figuren, tabellen, voorblad en inhoudsopgave) langer is dan het toegestane aantal A4's, wordt deze enkel voor het toegestane aantal A4's beoordeeld, waarna de overige A4's buiten de beoordeling worden gehouden. Het CV is in het Nederlands gesteld en bij voorkeur in PDF-formaat. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld. Waar van toepassing dient u bij alle eisen en wensen het veld "Toelichting" in de applicatie in te vullen. De provincie Overijssel beoordeelt uw offerte uitsluitend op de informatie die u bij deze toelichtingen invult. Als uit de toelichting bij een eis blijkt dat u niet voldoet aan de eis dan wordt u uitgesloten. Als uit de toelichting bij een wens niet blijkt dat u punten verdient voor deze wens dan ontvangt u geen punten. Wanneer u in deze toelichtingen alleen maar verwijst naar het CV en / of naar overige documenten, dan wordt u uitgesloten (eis) of ontvangt u geen punten (wens). Het ingediende CV en / of overige documenten dienen louter ter verificatie van hetgeen u in de toelichtingen heeft opgeschreven.

 • De aanbieder gaat zonder voorbehoud akkoord met de bepalingen in deze offerteaanvraag en verklaart dat alle aangeleverde gegevens en antwoorden juist en volledig zijn.

 • De kandidaat heeft de afgelopen twee jaar geen arbeidsovereenkomst of geen tijdelijke arbeidsovereenkomst bij de provincie Overijssel gehad.

 • De Aanbieder levert de onderstaande gegevens aan. 1. Naam aangeboden Kandidaat: Naam: ... 2. Naam, adres en woonplaats van de aanbiedende organisatie. Naam organisatie: ... Adres: ... Woonplaats: ... 3. Naam, e-mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon bij Aanbieder voor deze offerteaanvraag. Naam: ... E-mailadres: ... Telefoonnummer: ... 4. Naam en functie van de handelingsbevoegde (blijkend uit de in te dienen KvK uittreksel) ondertekenaar van aanbieder ten behoeve van de eventuele overeenkomst. Naam: ... Functie: .. 5. Indien externe eerder een interim opdracht bij de provincie Overijssel heeft uitgevoerd vult u de gegevens hiervan dan hieronder in (bij meerdere opdrachten de onderstaande gegevens voor elke opdracht vermelden). Opdracht: ... Periode: ... Eenheid / team / contactpersoon: ...

 • De kandidaat beschikt over wo werk- en denkniveau aan te tonen door gedane opdrachten te omschrijven en/of een afgeronde opleiding

 • De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 10 jaar relevante ervaring als woordvoerder bij een provincie en 5 jaar relevante werkervaring bij gemeenten (bij voorkeur in Overijssel).

 • De kandidaat beschikt aantoonbaar over expertise en meerjarige ervaring t.a.v. public affairs, crisiscommunicatie, bestuurscommunicatie en reputatiemanagement bij provincie én gemeenten.

 • De kandidaat beschikt over minimaal 2 jaar ervaring in een seniorrol bij provincie of veiligheidsregio, waarbij coaching en functionele aansturing onderdeel uitmaakt van de functie.

Wensen

 • De kandidaat beschikt over 3 jaar werkervaring als woordvoerder binnen de provincie Overijssel. (40%)

 • De kandidaat beschikt over 3 jaar werkervaring bij gemeenten in Overijssel en een goed netwerk bij de Overijsselse en landelijke media. (35%)

 • MOTIVATIE (optioneel) Beschrijf in de toelichting beknopt waarom u deze opdracht graag wilt doen en welke aspecten deze opdracht aantrekkelijk voor u maken. Aan de hand van uw toelichting waardeert de provincie Overijssel uw motivatie met 0%, 20%, 40%, 60%, 80% of 100% van het maximaal aantal te behalen punten voor deze wens. (25%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Teamleider woordvoering ad interim - 067509 die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.