thumbnail
thumbnail
Kwalitatief onderzoeker (058106) (start 1 mei 2023 of zoveel eerder als mogelijk)

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
24-28 Overijssel

Publicatiedatum:

14-03-2023

Sluitingsdatum:

24-03-2023

Begindatum:

01-05-2023

Einddatum:

14-08-2023

De opdracht kan na de initiële looptijd, in overleg tussen de Provincie Overijssel en de opdrachtnemer/kandidaat één of meerdere malen verlengd worden. De duur en de inzet worden in gezamenlijk overleg bepaald. De voorwaarden worden bij een eventuele verlenging niet aangepast en zijn niet onderhandelbaar. Het tarief kan wel (na een jaar) op verzoek van leverancier aangepast worden (zie aanvullende informatie voor voorwaarden). De eventuele verlenging is altijd voor een bepaalde tijd en door de Provincie Overijssel schriftelijk kenbaar gemaakt aan de opdrachtnemer/kandidaat.

Het team Onderzoek en Advies zorgt voor de kennis die de provincie nodig heeft om alle ingewikkelde beleidsopgaven het hoofd te kunnen bieden. Dit doen we door kwantitatief en kwalitatief onderzoek zelf uit te voeren of dit te laten doen, maar ook door het slim benutten van data. De laatste tijd neemt de vraag naar kwalitatief onderzoek sterk toe, vooral in de vorm van lerende evaluaties. We zoeken daarom, in eerste instantie tijdelijk, extra versterking in de vorm van een kwalitatief onderzoeker.

Je gaat deel uit maken van het team Onderzoek en Advies waar je samen met zo’n 25 collega’s werkt aan kennis die nodig is voor beleid.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Kwalitatief onderzoeker (058106) (start 1 mei 2023 of zoveel eerder als mogelijk) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.