thumbnail
thumbnail
Ecoloog (één of meerdere kandidaten)

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 110,00
24-36 Overijssel

Publicatiedatum:

18-01-2023

Sluitingsdatum:

30-01-2023

Begindatum:

20-02-2023

Einddatum:

20-08-2023

Organisatie
Je komt terecht in het team Natuurbeleid, één van de teams binnen de eenheid Natuur & Milieu. De eenheid is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van beleid op de thema’s natuur, milieu en duurzaamheid. De ecologen binnen het team Natuurbeleid werken aan beleid en plannen voor gebieden en soorten.

Project
Je kunt worden ingezet op verschillende onderwerpen. We zijn o.a. bezig met Natura 2000 (actualisatie van doelen, natuurdoelanalyses, actualisatie van beheerplannen), natuurmonitoring, invasieve exoten, omgevingsvisie, Provinciaal Programma Landelijk Gebied, soortenbescherming (bijv. bij energietransitie), klimaatverandering en droogte en toetsing van plannen aan natuurbeleid.

Opdracht omschrijving
Op een of meerdere van bovenstaande gebieden/soorten lever je een actieve bijdrage. Dit doe je door adviezen en beleidsdocumenten op te stellen en het uitwerken van plannen voor het betreffende gebied of soorten.

Verantwoordelijkheden / Resultaten
De ecoloog is verantwoordelijk voor:

 • het opstellen van adviezen;

 • het opstellen van planningen;

 • het opstellen van beleidsstukken.

Standaardeisen

 • De Kandidaat is inzetbaar vanaf 20 februari 2023 of zo mogelijk eerder tot en met 20 augustus 2023 voor 24 tot 36 uur per week. Voor de mogelijkheid of de inhuuropdracht (Overeenkomst) kan worden verlengd wordt verwezen naar hetgeen hierover is opgenomen in het functieprofiel. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in deze offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Overige eisen

 • De aanbieder gaat zonder voorbehoud akkoord met de bepalingen in deze offerteaanvraag en verklaart dat alle aangeleverde gegevens en antwoorden juist en volledig zijn.

 • De kandidaat heeft de afgelopen twee jaar geen arbeidsovereenkomst of geen tijdelijke arbeidsovereenkomst bij de provincie Overijssel gehad.

 • De Kandidaat beschikt aantoonbaar over tenminste een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van ecologie.

 • De Kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 3 jaar werkervaring als ecoloog in de periode 2017 tot heden.

Gunningscriteria

 • De Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring opgedaan met natuurbeleid- en wetgeving op bij voorkeur 2 of 3 projecten.

 • De Kandidaat beschikt aantoonbaar over werkervaring op projecten of opdrachten bij een overheidsorganisatie in de periode: 2017-heden.

 • De kandidaat beschikt over aantoonbare kennis van Natura 2000, ecosystemen en soorten.

 • De kandidaat beschikt over een aantoonbaar goede schrijfvaardigheid op beleidsdocumenten.

Motivatie

 • Beschrijf in de toelichting beknopt waarom u deze opdracht graag wilt doen en welke aspecten deze opdracht aantrekkelijk voor u maken.

Competenties

 • resultaatgericht;

 • proactief;

 • analytisch;

 • verbindend.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Ecoloog (één of meerdere kandidaten) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.