thumbnail
thumbnail
HR adviseur

Brabantlaan 1, 5216 TV 's-Hertogenbosch, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
90
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

18-11-2022

Sluitingsdatum:

28-11-2022

Begindatum:

12-12-2022

Einddatum:

01-04-2023

Wij werken bij de provincie vanuit de maatschappelijke opgaven, dat betekent dat we onze expertises optimaal op orde houden zodat we ons in verbinding met stakeholders en externe partners verder ontwikkelen naar een opgave gestuurde netwerkorganisatie met een groot adaptief vermogen (‘toegerust zijn’). En dat we adequaat, met kennis van zaken flexibel kunnen inspelen op de actualiteit van de Brabantse samenleving. We dragen hierbij zorg voor de ontwikkeling, deling en borging van kennis, vaardigheden en gedrag van al onze medewerkers.

Om meer focus te hebben op onze opgaven en onze professionals, is binnen de organisatie gekozen voor het HOF principe. Vanuit dit principe wordt onderscheid gemaakt tussen inhoudelijke sturing enerzijds door Programmamanagers (Operationalisatie) en hiërarchische sturing door H -managers anderzijds. Zij zijn verantwoordelijk voor in- door- en uitstromen van medewerkers. Belangrijk hierbij is de Functionele ontwikkeling, immers als de medewerker zich ontwikkelt, ontwikkelt de organisatie. Het management wordt hierbij deskundig geadviseerd door de HR-adviseur.

Je taken:

Als HR-adviseur van het team P&O kun je je opmaken voor een dynamische werkomgeving waarbij je op alle niveaus wordt betrokken en ingezet. Als HR-adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor het management ten aanzien van P&O gerelateerde vragen ten behoeve van individuele casuïstiek en organisatieadvies vraagstukken.

 

Wat ga je doen? 

Vanuit je rol als adviseur begeleid je de organisatie naar een opgave gestuurde netwerkorganisatie met als hoofdthema’s: Organisatieontwikkeling, Toekomstbestendige Bedrijfsvoering en Aantrekkelijk Werkgeverschap. Daarnaast maak je samen met je P&O collega’s de ontwikkeling naar een “toekomstproof P&O”. We halen hierbij het beste uit ons zelf om bij te dragen aan krachtige en weerbare medewerkers en op deze manier bij te dragen aan een ijzersterke organisatie. In jouw rol heb je ook alle ruimte om invloed uit te oefenen op de richting waarnaar we toe bewegen.

Je werkt nauw samen met verschillende managers en adviseert hen over organisatie- en personeelsontwikkeling. De juiste toepassing van cao en wet- en regelgeving, daarvoor kunnen ze bij jou terecht. Afhankelijk van de vraag schakel je P&O met een projectleider of specialist uit het team voor een specifieke expertise.

 Als HR adviseur geef je advies aan managers van een bepaald account. Deze accounts zijn bijvoorbeeld betrokken bij water & bodem, stikstofproblematiek of andere provinciale vraagstukken. Jouw rol als HR adviseur is daarin onmisbaar. Zonder jou ontbreekt het 1e aanspreekpunt ten aanzien van organisatie- en personele vraagstukken en ontbreekt de sparringspartner voor het management op gebied van P&O. Je werkt samen met een P&O consulent en arbeidsjurist in een accountteam.

 

Wie zijn je directe collega’s?

Samen met ongeveer dertig P&O professionals draag je bij aan de doelstellingen in het strategisch personeelsbeleid. Om dit te realiseren is er een grote mate van diversiteit in het team nodig. Hierdoor zijn jouw directe collega’s bijvoorbeeld arbeidsjuristen, adviseurs, consulenten, projectleiders, teamleiders, recruiters en managers. Iedereen werkt nauw met elkaar samen wat onderling zorgt voor een hechte sfeer.

Kandidaatomschrijving

Je hebt goede adviesvaardigheden, een positief kritische houding en een aanpakkersmentaliteit. Je schakelt makkelijk met mensen.  Door jouw ervaring heb je een visie ontwikkeld op het HR-vakgebied en ben je bekend met diverse HR-thema’s.?Daarnaast: 

  • Ben je leergierig en houd je  ervan om je omgeving (door) te ontwikkelen;
  • Adviseer je helder en proactief, waarbij je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht en over een bepaalde organisatiesensitiviteit;
  • Vind je het leuk om onderdeel uit te maken van een team dat nog in ontwikkeling is. De organisatie en ons team zijn vol in beweging;
  • Vind je het fijn om gestructureerd en secuur te werken. Jouw werk is altijd tot in de puntjes verzorgd.

Interviewplanning

We streven er naar de gesprekken te houden op dinsdag 6 december.

Toelichting op rooster

Een werkweek van minimaal 24 uur is bespreekbaar. Bij de provincie Noord-Brabant werken we tijd- en plaatsbewust. Deze inhuuropdracht vereist regelmatige aanwezigheid in het provinciehuis. Bij de provincie zijn we flexibel, en dat verwachten we andersom ook. Het (incidenteel) verrichten van werkzaamheden in de avonden of weekenden kan onderdeel zijn van deze opdracht, en de vergoeding hiervoor wordt geacht in het overeen te komen tarief te zitten. Bij de provincie gaan we uit van het BYOD (Bring Your Own Device) principe.

Dienstencategorie

Andere diensten

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de HR adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.