Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Functioneel Applicatiebeheerder

Omgevingsdienst Rivierenland

J.S. de Jongplein 2, 4001 WG Tiel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
32-36 uren Gelderland

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

1 mei 2025

Uren per week:

32-36 uren

Publicatiedatum:

29 mrt 2024

Opdracht omschrijving

Binnen de Omgevingsdienst Rivierenland zoeken wij een functioneel applicatiebeheerder op basis van een Detavast constructie. 

Als applicatiebeheerder speel jij, samen met je collega's, een belangrijke rol in onze organisatie. Jij bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de optimale werking van onze systemen.
Jij bent er verantwoordelijk voor dat ons zaaksysteem goed werkt en jij bent het aanspreekpunt voor de kerngebruikers.

Je vertaalt de vragen en behoeften vanuit de organisatie naar de inrichting van het systeem, zodat jouw collega’s hun werk goed en op tijd kunnen uitvoeren voor de inwoners en ondernemers in regio Rivierenland. Zo zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat hun leefomgeving fijn, veilig en duurzaam is.

Je belangrijkste werkzaamheden

Jouw werk is afwisselend. Je belangrijkste taken bestaan uit het beheren en verbeteren  van ons VTH-systeem OpenWave. Hiervoor schrijf je query’s (in SQL), test je nieuwe versies en verzorg je het gebruiksbeheer. Omdat je midden in de organisatie staat heb je een goed beeld van de werkprocessen en weet jij de juiste lijntjes te leggen. Je onderhoudt contact met hoofdgebruikers van alle afdelingen. Je vertaalt de vragen en behoeften naar de inrichting van het systeem OpenWave, zodat taken efficiënt en tijdig kunnen worden uitgevoerd. Je hebt contact met de leverancier om wensen en verbeterpunten door te spreken.

Op een typische dag maak je een vertaalslag van grote ontwikkelingen binnen de organisatie (nieuwe wetgeving, gewijzigde klantwensen, nieuwe werkprocessen, etc.) naar de werking van ons VTH-systeem. Daarnaast help je collega’s die problemen hebben, rapportages nodig hebben of een fout vinden in een briefsjabloon.

Naast het VTH-systeem hou je je samen met je directe collega's ook bezig met het beheer van  andere applicaties.

Daarnaast gaan we verder aan de slag met datagedreven werken. Vanzelfsprekend hebben onze applicatiebeheerders daar een grote rol in. Van jou verwachten we dat je hier met enthousiasme aan bijdraagt.

Verantwoordelijkheden

Waar je komt werken

De organisatie

Bij ODR zet jij je samen met ruim 200 andere collega’s in voor een fijne, veilige en duurzame leefomgeving in regio Rivierenland. Dit doen we voor en samen met 8 gemeenten in de regio en de provincie. Dat doen we door vergunningverlening, toezicht en handhaving bij ondernemers, organisaties en inwoners. Maar we doen meer. We hebben veel kennis in huis en delen deze graag. Zo adviseren we de gemeenten en andere partijen o.a. over de leefomgeving, bouw, milieu, energie, archeologie, bodem, lucht en natuur. Ook houden we voor heel Gelderland toezicht op de afval- en grondstoffen ketens om milieucriminaliteit te voorkomen. We zijn een open en naar buitengerichte organisatie en zijn graag van meerwaarde.

Ons mooie en sfeervol ingerichte kantoor staat in Tiel, waar jij kunt parkeren voor de deur. Ook het treinstation is op loopafstand. Binnen het kantoor zijn er ruimten om te werken en te ontmoeten.

Het gebruik van data wordt steeds belangrijker binnen overheidsorganisaties. Ook binnen de ODR hebben we ambities om meer werk te maken van datagedreven sturing.

Het team

Samen met de 4 andere applicatiebeheerders, de informatiebeheerder en informatiemanager maak jij onderdeel uit van cluster informatie. Een leuk, gezellig team met enthousiaste en behulpzame collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat jullie collega’s in de organisatie hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. 

Wat jij in huis hebt

Je vindt het fijn om zelfstandig aan de slag te gaan en initiatieven te nemen. Benaderen collega’s jou met vraagstukken? Geen probleem! Jij gaat aan de slag om een uitdagende en passende oplossing te vinden. Ook met jouw actieve houding zit het goed. Je ziet snel verbanden en kunt nauwkeurig en geconcentreerd werken. Je hebt affiniteit met het ICT-vakgebied . Als er ontwikkelingen zijn in je vakgebied of er bijvoorbeeld nieuwe wetgeving komt, is het voor jou geen probleem om deze te vertalen naar jouw werk.  Samen met je collega’s zorg jij er voor dat de kwaliteit van het werk elke dag een beetje beter wordt. Met jouw dienstverlenende instelling komt dat wel goed! Kennis van en ervaring met de programmeertaal SQL is van belang voor de functie.

De functie is ingedeeld als normfunctie: applicatiebeheerder A - medewerker Systemen II van de Cao SGO. Bij deze normfunctie hoort salarisschaal 9 van de Cao SGO.

De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 mei 2024 tot en met 1 mei 2025 voor 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 1 x 6 maanden. Indien de kandidaat naar tevredenheid functioneert willen wij de mogelijkheid hebben om de kandidaat kosteloos over te nemen. Een kostelose overname kan een keuze mogelijkheid zijn vanuit de Omgevingsdienst tussen de 1200- 1800 uren. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

HBO werk en denkniveau.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met de minimale verkeringswaarde die overeenkomt met de totale opdrachtwaarde (zie: https://www.odrivierenland.nl/wp-content/uploads/sites/7/2022/11/Overzicht-minimale-verzekeringswaarde.pdf)

Het door u aangegeven tarief kan na minimaal 12 maanden inzet jaarlijks worden geïndexeerd op basis van de CPI.

Een kostelose overname kan een keuze mogelijkheid zijn vanuit de Omgevingsdienst tussen de 1200- 1800 uren. U gaat akkoord met de urenrange voor een kosteloze overname tussen de 1200 en 1800 uren.

40 %

Kandidaat heeft affiniteit met het ICT-vakgebied.

40 %

Kandidaat heeft kennis van en ervaring met de programmeertaal SQL.

20 %

Ervaring met het beheren van applicaties.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Functioneel Applicatiebeheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.