thumbnail
thumbnail
Adviseur Bodem A

Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU)

Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht, Nederland

Beleidsadvies
Sluit vandaag
€85,-
24 Utrecht

Publicatiedatum:

23-11-2022

Sluitingsdatum:

05-12-2022

Begindatum:

02-01-2023

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

24

Omschrijving van de opdracht

Als adviseur Bodem werk je binnen het cluster Bodem en Archeologie (ca. 20 specialisten) van de afdeling Expertise & Advies. Je hebt ervaring in dit werk en bent enthousiast en ambitieus om jouw kennis samen met ons in te zetten voor onze gemeenten.

Voor het uitvoeren van de reguliere werkzaamheden binnen het vakgebied Bodem zoeken wij ondersteuning van een ervaren bodemspecialist. Het gaat dan vooral om werkzaamheden als het adviseren bij Wabo-vergunningaanvragen, Wm-procedures en bestemmingsplanprocedures (waarbij het toetsen van bodemrapporten onderdeel uitmaakt). Ook het coördineren van bodemonderzoeken, het beoordelen van nul- en eindsituatieonderzoeken en het afhandelen van meldingen Besluit bodemkwaliteit behoren tot het takenpakket. Uiteraard bereiden wij ons ook voor op de Omgevingswet. Daarbij benutten we ook graag jouw kennis, ervaring en ideeën. Proactief nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied signaleren wordt gewaardeerd binnen het cluster. 

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Geschreven motivatie door de kandidaat in correct Nederlands. Het cv en motivatiebrief dienen in één document te worden toegevoegd.

  • Afgeronde opleiding op minimaal MBO+ niveau in de richting van milieukunde, bodem of een verwante MBO-/HBO opleiding.

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als adviseur Bodem.

  • Aantoonbare ervaring met adviesvragen bij Wabo-vergunningaanvragen en/of bestemmingsplanprocedures in de afgelopen 2 jaar.

  • Aantoonbare ervaring met afhandelen van meldingen Besluit Bodemkwaliteit.

  • Aantoonbare kennis van bodeminformatiesystemen, bij voorkeur Squit iBis.

  • Aantoonbare ervaring met zaakgericht werken.

  • De ODRU hecht waarde aan duurzame mobiliteit. Kunt u aangeven welk vervoersmiddel u/ uw kandidaat gebruikt in het kader van de gevraagde werkzaamheden?

  • Doet u/ uw bedrijf aan verduurzaming en vermindering CO2 uitstoot? (ja 100 punten, nee 0 punten) Indien ja, dient de beschrijving bij de motivatie te worden toegevoegd.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Bodem A die deze organisatie zoekt?