thumbnail
thumbnail

Toezichthouder

Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Spoorlaan 181, 5038 CB Tilburg, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Noord-Brabant

Begindatum:

8 apr 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

27 mrt 2024

Kijk om je heen bij de OMWB
Bij de OMWB hebben we een duidelijke missie: zichtbaar samen werken aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Een leefomgeving waarin we 1,2 miljoen mensen veilig willen laten wonen, werken en recreëren. Dit doen we door middel van vergunningverlening, toezicht en handhaving op de milieuwetgeving, in opdracht van de gemeenten en de provincie in ons werkgebied. Om dit te bereiken kijken meer dan 250 collega’s om zich heen. We kijken naar wat onze omgeving nodig heeft. Door bijvoorbeeld dagelijks metingen en onderzoek te verrichten in een gebied met zware industrie; of door dé partner voor gemeenten en provincie te zijn rondom taken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Die expertise ontwikkelen we elke dag en die biedt ons een uniek perspectief op de omgeving.

Omschrijving van de opdracht
Binnen Brabant heeft de provincie Noord-Brabant 1.741 percelen in eigendom, Deze percelen zijn niet voldoende goed in beeld om op een goede wijze het beheer uit te voeren. Ook om deze percelen eventueel te kunnen verkopen of te verpachten is informatie over
de percelen nodig die niet uit andere databronnen te halen is.

De opdracht houdt een 'schouw' van deze percelen in. In één jaar tijd zullen alle 1,741 percelen worden geschouwd door ophalen van de door de provincie gewenste data en deze worden vastgelegd in een applicatie welke gekoppeld is aan het ArcGis-systeem van de provincie.

De schouwdata welke zullen worden opgehaald staan in een plan van aanpak zoals overlegd met de provincie.

Eisen

 • Uit het CV van de kandidaat blijkt dat hij/zij beschikt over een hbo-diploma.

 • De kandidaat beschikt over een eigen telefoon en tablet voor het uitvoeren van de werkzaamheden. De OMWB vergoedt hiervoor geen kosten.

 • De OMWB kent geen vergoeding voor reiskosten woon-werk, parkeerkosten en verblijfskosten. Dienstreizen worden vergoed tegen € 0,19 netto per kilometer.

 • Er dient in het gesprek een klik te zijn met de kandidaat.

 • De medewerker draagt bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden verplicht PBM’s.

 • De medewerker is in het bezit van de volgende PBM’s: Werkschoen minimaal s3, helm, overal e.d.

 • Medewerker toont op zijn eerste werkdag aan dat hij in het bezit is van de genoemde PMB’s en tekent hiervoor een document bij de OMWB. Indien niet in het bezit kan medewerker pas beginnen als dit wel het geval is. Opdrachtgever heeft het recht de overeenkomst terstond te beëindigen indien medewerker geen gevolg geeft aan de verplichting de PMB’s te dragen.

 • Overeenkomstig het beleid ‘nevenwerkzaamheden en financiële belangen OMWB’ geldt voor inhuurmedewerkers dat nevenwerkzaamheden en financiële belangen gemeld moeten worden. De OMWB krijgt dan inzicht krijgt in de soort werkzaamheden en/of belangen die je als medewerker hebt, en waardoor de OMWB vervolgens kan toetsen en of dit een goede functievervulling bij de OMWB in de weg kan staan.

 • De OMWB betaalt 25% van de facturen op een Grekening. Indien u akkoord gaat met dit criteria verzoeken wij u het G-rekeningnummer van uw organisatie in te vullen op uw stamkaart bij Flex West Brabant.

 • De kandidaat kan overweg met geografische systemen

 • De kandidaat heeft kennis van agrarische bedrijfsvoering, bosbouw en watergangen

 • De kandidaat heeft kennis van pachtrecht

 • De kandidaat is zowel mondeling als schriftelijk goed onderlegd

 • De kandidaat is in bezit van een rijbewijs

 • De kandidaat heeft ruimtelijk inzicht

Wensen

 • De kandidaat past in het team.

 • Kandidaat dient 3 tot 7 jaar ervaring in een vergelijkbare functie te hebben.

 • De kandidaat heeft kennis van het ArCgis-systeem

 • De kandidaat is bekend met het werkgebied van de OMWB en de provincie Noord Brabant

 • De kandidaat heeft kennis van SAP

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Toezichthouder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.