thumbnail
thumbnail
Senior toezichthouder Industrie & MKB

Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Spoorlaan 181, 5038 CB Tilburg, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

18-11-2022

Sluitingsdatum:

27-11-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

32
Voor dit werk zoeken wij een doortastende en nieuwsgierige persoonlijkheid. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring met toezicht. Je voert inspecties uit bij industriële bedrijven. Daarnaast kun je adviseren over (complexe) toezicht- en handhavingsaspecten met een grote bestuurlijke en maatschappelijke impact.

Je bent dan ook analytisch sterk, besluitvaardig en communicatief. Je kunt situaties realistisch inschatten en schakelt soepel tussen tegenstrijdige belangen – ook in een politiekgevoelige situatie. Binnen je team én in de samenwerking met externe partners weten mensen je snel te vinden. Je volgt de ontwikkelingen in je vak en vertaalt dit naar nieuwe beleidsvoorstellen, regelgeving en programma’s.    

Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld milieukunde of chemische technologie). 
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior toezichthouder Industrie & MKB die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.