Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Applicatiebeheerder VTH Suite4Omgevingsdiensten

Omgevingsdienst Brabant Noord

Victorialaan 1 Toren, D, 5213 JG 's-Hertogenbosch, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
100
16 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

1 jul 2025

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

10 jun 2024

Opdrachtomschrijving
De Omgevingsdienst Brabant Noord draagt met kwalitatief hoogwaardige uitvoering van VTH-taken en het adviseren van het openbaar bestuur bij aan een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving voor burger en bedrijven in Brabant Noord. De ODBN is voor het team Informatievoorziening & Automatisering op zoek naar een Applicatiebeheerder VTH Suite4Omgevingsdienst (S4O) / Centric Leefomgeving

Wat ga je bij ons doen?
Als Functioneel beheerder van CLO/S4O applicatie ben je verantwoordelijk voor het beschikbaar maken, de continuïteit en het optimaal functioneren van deze bedrijf kritische VTH applicaties.

Naast het functioneel beheer, beheer je ook de diverse koppelingen met ander applicaties zoals Key2Financien/WBU, Key2Datadistributie, SmartDocuments en ValidSign.

Een goede (digitale) dienstverlening aan onze gebruikers staat centraal. Om dit mogelijk te maken dienen onze applicaties zo goed mogelijk ondersteunend te zijn aan het werk van team VTH.

Als functioneel beheerder ben je de schakel tussen gebruiker, applicaties en de ICT specialisten/ leveranciers en draag je bij aan het optimaliseren van de VTH processen. Je zorgt dat de applicaties het VTH proces, de informatiebehoefte en gebruikers zo goed mogelijk ondersteunen.

Kandidaatomschrijving
De kandidaat heeft HBO of WO denk- en werkniveau en aantoonbare recente en ruime ervaring als functioneel beheerder van de genoemde applicaties.

Verder beschikt hij/zij over het volgende:

 • Kennis van en ervaring in Cognos en andere rapportage tools;

 • Kennis hebt van Centric Leefomgeving, Suite4Omgevingsdiensten en Key2financien van Centric;

 • Inzicht in de werking van koppelingen met diverse andere genoemde applicaties;

 • Kennis van en ervaring met overige applicaties zoals SQL en MS-Office suite.

 • Kennis van VTH processen bij een omgevingsdienst.

Interviewplanning
De gesprekken worden in overleg ingepland.

Dienstencategorie
Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code
72000000-5 - IT-diensten: adviezen, softwareontwikkeling, internet en ondersteuning

Eisen

 • Opleidingsniveau: De kandidaat beschikt over Hbo/Wo werk- en denkniveau. Dit blijkt uit het CV.

 • Werkervaring functioneel applicatiebeheerder: De kandidaat heeft tenminste 5 jaar ervaring als functioneel applicatiebeheerder met VTH applicaties. Deze ervaring is opgedaan in de afgelopen 5 jaar. Dit blijkt uit het CV.

 • Kennis en ervaring S4O: De kandidaat heeft tenminste 5 jaar ervaring met S4O opgedaan in de afgelopen 5 jaar. Dit blijkt uit het CV.

 • Kennis en ervaring CLO: De kandidaat heeft tenminste 3 jaar ervaring met CLO bij een Omgevingsdienst in de afgelopen 3 jaar. De ervaring is opgedaan in de afgelopen 3 jaar. Dit blijkt uit het CV.

 • Kennis en ervaring Cognos: De kandidaat heeft tenminste 3 jaar ervaring met Cognos opgedaan in de afgelopen 5 jaar. Dit blijkt uit het CV.

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 30 %

Ervaring functioneel applicatiebeheer
De kandidaat heeft tenminste 5 jaar ervaring als functioneel applicatiebeheerder met VTH applicaties. Dit blijkt uit het CV.

 • 5 jaar werkervaring (5 %)

 • 6-7 jaar werkervaring (10 %)

 • Meer dan 7 jaar werkervaring (15 %)

Werkervaring Omgevingsdienst en Omgevingswet
De kandidaat heeft werkervaring opgedaan bij een Omgevingsdienst onder de Omgevingswet. Dit blijkt uit het CV.

Weging: 10 %

Ervaring Centric applicaties
De kandidaat heeft kennis en werkervaring met andere Centric applicaties zoals Key2Financien. Dit blijkt uit het CV.

Weging: 10 %

Ervaring overige applicaties
De kandidaat heeft kennis en werkervaring met andere applicaties, zoals SmartDocuments, ValidSign, SQL en MS-Office suite. Dit blijkt uit het CV.

Weging: 10 %

Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria (Weging: 25 %)

In de gesprekken toetsen we de eisen en gunningscriteria. Daarnaast kijken we naar de volgende competenties:

 • Analytisch vermogen

 • Ondernemend

 • Resultaatgericht

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Applicatiebeheerder VTH Suite4Omgevingsdiensten die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.