thumbnail
thumbnail

Sr Data Engineer BI HR

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€100
36 Utrecht

Begindatum:

5 jun 2023

Einddatum:

4 jun 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Omschrijving van de opdracht

Startdatum: maandag 5 juni 2023
Einddatum: dinsdag 4 juni 2024
Locatie: Utrecht/thuis
Uiterlijk aanbieden: donderdag 1 juni 2023 17:00 uur
Selectiegesprekken: in week 23
Maximum tarief*: € 100,-
*Let op: Bovenstaand tarief is een max. all-in uurtarief (incl. o.a. reiskosten, eventuele vergoedingen en de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex, excl. btw). Het tarief weegt mee in het selectieproces.

Dit ga je doen
Daarom kies je voor deze vacature Senior Data Engineer bij NS
Data speelt een hoofdrol in al onze processen en is volop in beweging. Dat is niet overdreven, want dagelijks vertrouwen 1,2 miljoen reizigers in Nederland op onze technologie. Van het krijgen van de juiste informatie tot aan het rijden van de treinen. Vanaf het hoofdkantoor in Utrecht werken veel collega´s achter de schermen om dit voor elkaar te krijgen in een uitdagende en innoverende dataomgeving.

Data, Innovatie & Analyse (DIA) is nu op zoek naar een Senior Data Engineer. Je maakt deel uit van het DEVOPS DIA HR-team binnen Staven. Het team is verantwoordelijk voor de totstandkoming van hoogwaardige informatieproducten voor de afdeling HR en het management. Daarnaast heeft het team het beheer over de eigen gemaakte producten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: een verzuimdashboard, FTE rapportage, inzichten in Vrijetijdsaanspraken en informatieproducten over opleidingen. Onze afnemers en contacten zijn managers en analisten binnen HR en managers in de business op verschillende niveaus.
We maken als DIA de transitie van één groot dataplatform naar een modulair dataplatform. We werken onder andere met tooling zoals Snowflake, Wherescape, GIT en Azure Stack (Data Factory, Power BI, ADLS, enz.). 

Als Senior Data Engineer ligt de nadruk van je werkzaamheden op het klaarzetten en beschikbaar maken van brondata in de Azure Cloud, het testen op datakwaliteit en het ontwikkelen van bijbehorende datamarts. Deze datamarts dienen als basis voor nieuw te ontwikkelen dashboards. Daarnaast ga je aan de slag met het ontwerpen van verschillende datamodellen. Vanzelfsprekend binnen DEVOPS hoort ook het beheer en onderhoud van bestaande producten tot de werkzaamheden.

Hier ga je werken
Op loopafstand van station Utrecht Centraal bundelen ruim 300 collega´s van de afdeling Data, Innovatie & Analyse hun krachten. Hier werkt een mix van ervaringen en persoonlijkheden, die elkaar graag opzoeken om met elkaar te sparren en kennis te delen. De afdeling geeft gebruikers betrouwbaar inzicht om tot juiste acties te komen door het verzamelen, combineren, analyseren en presenteren van informatie. 

Dit zijn de eisen

  • Je bent in bezit van minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding

  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als Data Engineer of soortgelijke functies op een ETL-BI/DWH omgeving

  • Je hebt aantoonbare ervaring met datamodelleren: object, conceptueel en dimensioneel datamodel

  • Je hebt aantoonbare ervaring van data-integratie, deployment automation en versiebeheer

  • Je bezit kennis en ervaring met Snowflake/ SNOW-SQL

  • Je bezit kennis en ervaring met Data Vault 2.0

  • Je bezit kennis en ervaring van Apache NiFi

Op NS kun je rekenen
Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Jij helpt mee om Nederland bereikbaar te houden, voor iedereen. Bij NS krijg je veel vrijheid. We beloven je dat geen dag hetzelfde is. De kernwaarden van NS zijn open en betrouwbaar. Wij gaan voor resultaat en willen vooruit.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Sr Data Engineer BI HR die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.