thumbnail
thumbnail
Senior Android Developer

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

ICT
Sluit over 2 dagen
€95
36 Utrecht

Publicatiedatum:

21-02-2023

Sluitingsdatum:

03-04-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

03-10-2023

Inhuuropdracht
 
Functie/Opdracht: Senior Android Developer
Locatie: Amsterdam 
Startdatum: 3-04-2023
Einddatum: 3-10-2023
Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 36
Uiterlijk aanbieden voor: 27 februari 2023 09.00
Selectiegesprekken zijn op: worden z.s.m. ingepland na de sluitingsdatum
Maximum tarief: €95,-

 
Dit ga je doen als Senior Android developer

De maximale toegevoegde waarde voor de reiziger
Daar ben jij voor. Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de NS International app, zodat we de beste klantervaring voor internationale treinreizigers bieden.
 
NS International heeft de ambitie om Europa voor iedereen met de trein bereikbaar te maken en het aantal treinreizen over 10 jaar te verdubbelen. Hiervoor richt NS International zich op 4 pijlers: (1) Vanzelfsprekend de nummer 1 winkel voor Europese treinreizen, (2) Snel zoeken, boeken en selfservice, (3) Onderscheidend in persoonlijke reisondersteuning en (4) De meest persoonlijke en professionele duurzame partner. Deze pijlers worden bemenst met eigen teams. Daarnaast is er een groep die deze pijlers ondersteunt (Enabling), bestaande uit een aantal devops- en business teams.
Als Android ontwikkelaar ben jij werkzaam in de pijler Persoonlijke reisondersteuning.
 
NS International werkt volgens het double diamond designmodel, waarbij vanuit klantinzichten gevalideerde diensten worden gecreëerd. Als Android ontwikkelaar bouw en beheer je onze Android NS International app en backend API´s die we zelf “runnen en hosten”. Je bouwt en beheert dus niet alleen de voorkant maar ook de achterkant. Dit betekent, dat je snel nieuwe functionaliteit kan maken en uitproberen en in productie moet houden, oftewel; “You build it you run it!”.
 
Je krijgt alle vrijheid om te experimenteren met Android technologie.
 
Je bent trots op je producten, en je gebruikt ze, omdat je zelf met de trein gaat!
'Zo maak je samen met ons het reizen met de trein nog beter en leuker voor onze reizigers. Elke dag weer. De reis van morgen begint bij jou!'
 
Zo werkt het
Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de volgende activiteiten:

 • Onderhoud en doorontwikkeling van de NS International app (Android)

 • Je kunt de rol van engineer oppakken in een scrumteam en bent eindverantwoordelijk voor de app ontwikkeling.

 • zorg je samen met het team voor API en cloudtoepassingen van NSI

 
Hier gebeurt het
NS International heeft haar kantoor op het Centraal Station in Amsterdam. Daar werken Business (Marketing en Sales) en IT nauw samen om de meest toegevoegde waarde aan onze klanten te kunnen bieden.
NS International biedt de reiziger hogesnelheidsvervoer naar nationale en internationale bestemmingen. Wij streven daarbij naar comfort, snelheid en gemak. NS International biedt duurzame reizen tot in het hart van de stad. Met onze NS International Lounges in Amsterdam, Rotterdam, en Schiphol maken we het reizen met onze treinen extra aantrekkelijk. Daarnaast groeit het aantal bestemmingen in binnen- en buitenland gestaag. Hiervoor werken wij samen met onze nationale en internationale partners aan de verdere ontsluiting van een internationaal spoornet.
 
Bedrijfsonderdeel NS International maakt onderdeel uit van NS Groep en richt zich op de complete dienstverlening rondom internationale treinreizen. NS International biedt de klant snelheid en gemak bij het boeken van tickets, de reis naar en van het station, het verblijf op het station en in de trein. NS International maakt deel uit van Railteam, een samenwerking tussen Europa's belangrijkste hogesnelheidsondernemingen. Railteam sluit de Europese hogesnelheidslijnen naadloos op elkaar aan. NS International werkt intensief samen met de Belgische Spoorwegmaatschappij (NMBS) in BeNe-verband aan een distributiesysteem waarin alle commerciële en financiële transacties worden vastgelegd. Afdeling De afdeling IT Internationaal werkt voor NS International en biedt ondersteuning bij vrijwel alle IT-vraagstukken, voor de afdelingen Marketing, Commercie, Financiën en Operations en voor BeNe.

Het IT landschap heeft vele interfaces naar verschillende organisaties en systemen in verschillende landen. NS International staat aan de vooravond van een grote verandering in het systeemlandschap, waarbij de ICT-systemen voor primaire verkoopprocessen worden herzien.

We werken volgens de Agile en Lean principes en zijn continu op zoek naar verbetering in onze werkwijze. We hebben de samenwerking gebaseerd op het SAFe-framework en passen dit pragmatisch toe.
Werken binnen NS betekent werken in een omgeving waar complexe vraagstukken en processen een belangrijke rol spelen. Een boeiende omgeving met veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en eigen initiatief.

Dit neem je mee
Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over:

 • Je hebt HBO Werk- en denkniveau

 • Je hebt minstens 4 jaar ervaring met het ontwikkelen van Android applicatie.

 • Software ontwikkelen doe je volgens TDD

iOS en/of Serverside Java ervaring is een pré
 
Je bent leergierig en nieuwsgierig en kijkt al naar nieuwe methodes en technieken:

 • Reactive programming, Protocol oriented programming, Kotlin

 • Leest technische blogs, gaat regelmatig naar conferenties en meetups

 Je hebt je werk af en kunt volledig zelfstandig werken.

 • Je krijgt alle ruimte, maar dan wordt er wel verwacht dat als je denkt dat iets een week duurt dat dan ook een week duurt. Je bent immers als ontwikkelaar bekend met alle lagen van het product.

 Je hebt een groot gevoel voor User Interfaces

 • Je vindt het niet gek als veel van je tijd in het tweaken van animaties, perfect overnemen van Figma design in Android en iOS gaat zitten.

 Je bent

 • Accuraat,

 • Communicatief vaardig

 • Teamspeler

 • Klantgerichtheid

 • Analytisch

 • Creatief

 • Flexibel

 • Methodisch

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Android Developer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.