thumbnail
thumbnail
Platform Engineer

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€90
36 Utrecht

Publicatiedatum:

21-02-2023

Sluitingsdatum:

01-04-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

31-03-2024

                              ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????
Inhuuropdracht

Functie/Opdracht: Platform Engineer
Locatie: Utrecht / Thuiswerken

Startdatum: 01-04-2023
Einddatum: 31-03-2024

Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 36
Uiterlijk aanbieden voor: 28-02-2023 17:00
Selectiegesprekken zijn op: in week 10
Maximum tarief: € 90,00
Let op: Bovenstaand maximum tarief is een maximaal all-in uurtarief, dus inclusief o.a. reiskosten en eventuele vergoedingen en inclusief de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex. Het door jou aangeboden tarief is bepalend bij de selectie van kandidaten en is indicatief, dit houdt in dat NS nog onderhandelt over tariefsverlaging.
___________________________________________________________________________________________________


Dit ga je doen
Dit ga je doen als Platform Engineer bij de NS
Als Platform Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en produceren van platformdiensten. Je ontwikkelt services met behulp van infrastructuur als code die een selfserviceplatform ondersteunt. Dit doe je in AWS en/of Azure. Je hebt ervaring met het ontwerpen van "eenvoudige" oplossingen en hebt een achtergrond in software engineering. Binnen jouw werk zit automatiseren in je DNA.
• Met jouw kennis van infrastructuur, cloud, clusters, wachtrijen, containers en SRE werk je aan bedrijfskritische systemen met veel data of bouw je mee aan dergelijke systemen.
• Je helpt mee het platform zo in te richten dat de gebruikerservaring van de ontwikkelaar optimaal is en zorgt ervoor dat onderwerpen als beschikbaarheid, compliance en veiligheid op orde zijn.
• Je werkt in een platformteam dat platformdiensten levert aan ontwikkelteams, waardoor de cognitieve overbelasting van ontwikkelaars wordt verlaagd en hun dagelijkse werk wordt verbeterd.
• Je werkt aan het verbeteren van de dienstverlening van het team en het integreren ervan in het NS IT-landschap, met name:
o Containerplatforms draaien op AKS/EKS
o Containerregistratie op basis van Haven


Hier ga je werken
Het NS IT-cluster – Centrale Platform Organisatie (CPO) is verantwoordelijk voor de generieke IT-dienstverlening binnen de NS, zoals applicatiehosting, platformen, tooling en werkplekken. Het NSPaaS Application platform team valt binnen Development Services en werkt zeer sterk samen met NSCloud, OneOps, SRE en TOPAAS om platforms te bouwen.
De belangrijkste afnemers van de platforms die wij aanbieden zijn NS-brede ontwikkelteams, die wij zo goed mogelijk willen bedienen met behoud van de belangen van CPO.
Onze primaire kantoorlocatie is het NS-hoofdkantoor in Utrecht en we werken op een hybride manier.


Dit zijn de eisen
• Minimaal HBO werk- en denkniveau
• Platform-mindset – in staat om te werken aan een optimale ervaring voor platformgebruikers, met behoud van de balans met andere eisen van belanghebbenden
• Kennis van containertechnologie en het containerecosysteem, primair gericht op AWS/Azure (AKS/EKS)
• Ruime werkervaring bij ten minste één van de grote cloudproviders
• Mogelijkheid om problemen kritisch te analyseren, zowel op hoog niveau als op detailniveau
• Mogelijkheid om goed onderbouwde oplossingen te creëren en deze te implementeren
• Mogelijkheid om met onze gebruikers te communiceren, hun behoeften te destilleren en deze om te zetten in oplossingen
• Sterke hands-on ervaring met infrastructuur-als-code (Terraform is een sterke pré)


 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Platform Engineer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.