thumbnail
thumbnail

Trainer/coach Studentendienstverlening

MBO Amersfoort

De Nieuwe Poort 21, 3812 PA Amersfoort, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Utrecht

Begindatum:

1 sept 2024

Einddatum:

1 sept 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

8 jun 2024

Organisatie
Bij MBO Amersfoort kunnen mbo studenten kiezen uit 140 praktijkopleidingen verdeeld over 14 scholen. We zijn een actieve en dynamische school die altijd in ontwikkeling is. We werken bijvoorbeeld samen met het bedrijfsleven en brancheorganisaties zodat studenten veel praktijkervaring opdoen. Sommige opleidingen hebben zelfs een eigen onderwijsbedrijf. Bij MBO Amersfoort leiden we met gedreven professionals studenten op tot zelfbewuste en waardevolle vakmensen. 

Opdracht Trainer/coach Studentendienstverlening (SDV; 0,6 fte)
Bij MBO Amersfoort leren studenten vaardigheden die ze in de toekomst nodig hebben, zoals reflecteren, samenwerken, feedback geven en evalueren. Onze leercoaches zetten zich hier iedere dag voor in en bieden basisbegeleiding aan studenten. Op jouw beurt zorg jij als trainer en coach voor een passend trainingsaanbod voor studenten op groepsniveau en ondersteun je collega’s in hun eigen ontwikkeling op het gebied van didactisch handelen. Waardevol werk waarin je een bijdrage levert aan passend onderwijs. 

Dit ga je doen 
Onze studenten krijgen in de klas de benodigde basisbegeleiding en hebben soms de behoefte aan meer ondersteuning. Team Studentendienstverlening (SDV) biedt individuele ondersteuning aan studenten met (complexe) vragen. Op die manier geven we invulling aan passend onderwijs voor elke student binnen MBO Amersfoort. Als trainer onderzoek je welke individuele ondersteuning groepsgewijs aangeboden kan worden en ontwikkel je trainingen voor studenten en je geeft deze training. Daarnaast is het belangrijk dat wat jij ontwikkeld hebt, geborgd is.

Om feeling te krijgen met de werkzaamheden start je met het aanbieden van individuele ondersteuning en het geven van een te starten training in lesperiode 1 van schooljaar 2024-2025.

Samengevat zijn dit je taken 

 • Onderzoeken welke groepsgerichte ondersteuning SDV kan bieden op basis van analyses en inzichten;

 • Ontwikkelen en verzorgen van groepstrainingen voor studenten met (complexe) ondersteuningsvragen;

 • Coachen en ondersteunen van SDV collega’s: zo versterk je hun didactische vaardigheden zodat studenten vanuit de school sterke (basis)begeleiding en passende ondersteuning op maat krijgen;

 • Samenwerken met je collega's binnen SDV,  die voornamelijk 1-op-1-begeleiding bieden. 

Extra informatie:
De werkzaamheden worden uitgevoerd in 24 uur per week. Er zullen geen werkzaamheden plaatsvinden in de schoolvakanties, omdat MBO Amersfoort gesloten is.
De aangeboden kandidaat start 1 september 2024, maar er is een mogelijkheid om eerder te starten om ingewerkt te worden.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als trainer of docent op een school;
3. Aantoonbare werkervaring in het coachen van jongvolwassenen;
4. Beschikbaar op dinsdag (dit is een vaste werkdag).

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5.  Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als trainer of docent op een mbo school (35 punten);
6. Aantoonbare afgeronde cursus trainingsvaardigheden of didactisch (10 punten);
7. Aantoonbare werkervaring in het coachen van jongvolwassenen binnen het mbo (25 punten);
8. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met het begeleiden en ondersteunen van mbo studenten (20 punten);
9.Een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Pedagogiek of Pabo (10 punten).

Competenties

 • Interpersoonlijk sterk in contact;

 • Didactisch onderlegd en vernieuwend;

 • Verschil maken door pedagogisch handelen;

 • Organisatorisch.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld in overleg, maar sowieso dinsdag.  

Planning
De fysieke gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdag 19 juni 2024 of donderdag 20 juni 2024 tussen 9:00 en 12:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 18 juni . Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

 • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Trainer/coach Studentendienstverlening die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.