Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Functioneel Specialist MijnLUMC

LUMC

Albinusdreef 2, 2333 ZA Leiden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

26 mei 2023

De functie
Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een functioneel specialist !

Samenvatting

  • Je bent bruggenbouwer tussen IT en onze professional

  • Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende gebruikers en stakeholders

  • Je bent communicatief sterk en laat je niet snel uit het veld slaan

  • Je werkt in een omgeving die volop aan het innoveren is

Wat ga je doen
Als functioneel specialist ben je onderdeel van een team en verantwoordelijk voor één of meerdere applicaties. Je richt de applicatie in en beheert deze. Je ziet verbanden tussen gebruikersmeldingen en weet deze om te zetten in verbetervoorstellen. Het is dan ook een dynamische en afwisselende functie: het ene moment vertel je vol enthousiasme over de mogelijkheden van jouw applicatie aan een gebruikersgroep van artsen, verpleegkundigen en medewerkers, het andere moment schakel je met de technisch specialisten en de leverancier bij een verstoring. Tussendoor los je allerlei technische en functionele vraagstukken zelf op, omdat jij de meeste kennis in huis hebt. Als er wijzigingen zijn (denk bijvoorbeeld aan een update of de uitrol van een nieuw project), dan is het jouw verant-woordelijkheid om deze in te richten, te testen en te implementeren. Je hebt proactief en intensief contact met leveranciers en directe collega’s binnen de afdeling en vooral met de gebruikers en eigenaren van de applicatie, voor wie jij het vaste gezicht bent.

Je werkplek
De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar waar ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte is voor een feestje van onze eigen feestcommissie!

Wat vragen wij
Jij bent een gemotiveerde en enthousiaste collega met hbo/wo- werk- en denkniveau, met een IT-achtergrond en bij voorkeur met ervaring als functioneel specialist. Je bent communicatief sterk, mens- en klantgericht, flexibel, pragmatisch en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent een zelfstandig en actief onderdeel van het team. Daarnaast beschik je over analytisch inzicht en ben je leergierig ingesteld. Je werkt graag in een dynamische omgeving en houdt van inhoudelijke uitdagingen. Tot slot streef je altijd naar optimale ondersteuning van gebruikers en samenwerking met verschillende collega’s. Beschrijven we jou? Solliciteer dan snel!

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Functioneel Specialist MijnLUMC die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.