thumbnail
thumbnail

Re-integratieconsulent

Laborijn

Terborgseweg 106, 7005 BC Doetinchem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 68,00
32 Gelderland

Begindatum:

1 nov 2023

Einddatum:

31 okt 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

16 sept 2023

Omschrijving van de opdracht
Wil jij eraan bijdragen om iedere inwoner te helpen aan betaald werk en als dat (nog) niet lukt hem/haar te ondersteunen bij het participeren in de samenleving? 

Vanaf 1 november 2023 is de rol van re-integratieconsulent binnen het organisatieonderdeel dienstverlening bij Laborijn beschikbaar. 

Alle activiteiten die de re-integratieconsulent inzet zijn erop gericht om inwoners direct te ondersteunen bij het ontwikkelen van zelfredzaamheid. De trajecten zijn gericht op het verkrijgen van betaald werk, re-integratie, participatie en het vergroten van werkfitheid. De opdracht zal met name gericht zijn op klanten vanuit de maatschappelijke participatie.

Verantwoordelijkheden
Als re-integratieconsulent 

 • ben je resultaatverantwoordelijk voor de ontwikkeling van klanten uit je caseload richting een betaalde baan. Stel je een Plan van Aanpak op, zorg je voor uitvoering en stel je deze zo nodig bij 

 • zet je in op een intensieve groepsgewijze aanpak, handel je methodisch en voer je voortgangsgesprekken met cliënten conform doelen/afspraken in het Plan van Aanpak en bewaak je de uitvoering daarvan 

 • beoordeel je of de cliënt in voldoende mate de gemaakte afspraken en verplichtingen nakomt en rapporteer je hierover  

 • signaleer je mogelijke fraude en adviseer je zo nodig tot nader onderzoek. 

 • begeleid je alle doelgroepen uit de Participatiewet zowel op individueel als op groepsniveau

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 november 2023 tot en met 31 oktober 2024 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 2 pagina's A4 toe.

 • U heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een rol gelijk aan die van re-integratieconsulent.

 • Ervaring met klanten in de doelgroep maatschappelijke participatie.

 • HBO opleiding

Gunningscriteria

 • HBO werk en denkniveau

 • 2 jaar werkervaring

 • specifieke brede werkervaring met de door ons bediende doelgroepen

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Re-integratieconsulent die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.