Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail
Medewerker Documentaire Informatievoorziening

Laborijn

Terborgseweg 106, 7005 BC Doetinchem, Nederland

Informatiemanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 70,00
36 Gelderland

Publicatiedatum:

15-03-2023

Sluitingsdatum:

29-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

01-04-2024

Omschrijving van de opdracht
In deze nieuwe functie word jij het eerste aanspreekpunt voor het digitaal archief en speel je een belangrijke rol om de kwaliteit van de informatie in het nieuwe DMS te waarborgen. Hierin stellen wij als doel dat informatie duurzaam opgeslagen wordt en gemakkelijk terug te vinden is.  

Laborijn is bezig met een transitie naar volledig digitaal werken dat voor verschillende uitdagingen zorgt. Een van de uitdagingen voor 2023 is de inrichting van een nieuw DMS en de migratie van digitale archiefbescheiden. Samen met je collega’s van de afdeling Informatie, kwaliteit en advies (proces- en kwaliteit medewerker, applicatiebeheerders, informatiemanager en projectleider DMS (tijdelijk)) en de proceseigenaren denk je na over een optimaal proces en duurzame opslag. 

We zoeken een collega die:

  • HBO/WO werk- en denkniveau in de richting van informatiebeheer heeft

  • Ervaring heeft in het verwerken van grootschalige informatie- en databronnen

  • In staat is pro-actief mee te denken in de ontwikkeling en borging van informatiebeheer

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal heeft, in woord en geschrift

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Ferdi Mac Gillavry via 06 – 4336 34 34 of per mail via ferdi.macgillavry@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker Documentaire Informatievoorziening die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.