thumbnail
thumbnail
Webanalist growthhack

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

Overig
Sluit over 4 dagen
85
32 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

25-11-2022

Sluitingsdatum:

05-12-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

01-07-2023
KVK is bezig met een grote transformatie. We willen steeds verder digitaliseren en onze producten en diensten toegankelijker maken voor ondernemers.

Als webanalist kom je terecht in een multidisciplinair Growth Hack team waarbij de structuur, werkafspraken en processen belangrijk zijn. Het Growth Hack team bestaat op dit moment uit marketeers, redactie, analisten, ftontend developers, designers, een sea specialist, een growth engineer en een product owner. Het Growth Hack team helpt de veranderende organisatie met datagedreven werken op basis van targets, klantreizen en het testen van 'aannames'.

Binnen het Growth hack team ben je verantwoordelijk voor de analyses van experimenten en AB testen. Daarnaast doe je gericht dataonderzoek en denk je mee over de experimenten tijdens brainstorm sessies. Als webanalist creëer je steeds weer input voor verbetering van onze websites, onze content en onze kanalen.

Kandidaatomschrijving

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Verantwoordelijkheid nemen
Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

Coachen
Is gericht op het ontwikkelen van de competenties van anderen door middel van het geven van opbouwende feedback, inzicht, tips en handvatten. Biedt ruimte en begeleiding.

Deskundigheid
Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

Initiatief
Reageert proactief door zaken in gang te zetten.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 25-11-2022

Sluiting inschrijving tender: 05-12-2022

Cv beoordeling: 05-12-2022

Gesprekken: tussen 07-12-2022 en 14-12-2022

Gunningsbesluit: 14-12-2022

Voorlopige gunning: 14-12-2022

Startdatum: 01-01-2023

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Webanalist growthhack die deze organisatie zoekt?