thumbnail
thumbnail
Tester Design System

Blaak 40, 3011 TA Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit morgen
95
24 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

23-11-2022

Sluitingsdatum:

02-12-2022

Begindatum:

19-12-2022

Einddatum:

19-06-2023
Ben jij dé visueel ingestelde, enthousiaste en proactieve tester die ons team komt versterken? Maak dan het verschil als interim Tester van team Design System bij KVK.

KVK maakt zich klaar voor de toekomst. Om beter te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten maken wij onze dienstverlening flexibeler en onze ICT up-to-date. KVK zet vol in op digitalisering en heeft zichzelf als doel gesteld om de beste digitale dienstverlener te worden binnen de publieke sector. Als tester binnen team Design System is het jouw taak hier een actieve bijdrage aan te leveren.

Je komt terecht in een team dat de componenten library ontwerpt en beheert, waarmee andere devops-teams hun applicaties bouwen. Samen met twee developers en vijf designers lever je de bouwstenen voor andere applicaties. Als Tester van het design system zorg je voor een optimaal functioneel testproces. Daarnaast ga je een proces opzetten voor het efficiënt en nauwkeurig visueel en functioneel testen van de componenten. Ook bewaak je de toegankelijkheid (WCAG 2.1) van het design system. Je weet hoe je een cross-browser test op kan tuigen. Je kijkt met de ogen van de eindgebruiker. Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met UX- en visual design. Je hebt oog voor detail en zoekt de samenwerking op met Visual Designers en developers. Daarnaast ben je niet bang om vragen te stellen en weet je hoe je de testresultaten kan overbrengen naar de developers en designers. Je werkt in een JavaScript/React- omgeving dus het is belangrijk dat je je daarin thuis voelt.

Kandidaatomschrijving

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

Initiatief
Reageert proactief door zaken in gang te zetten.

Nauwkeurigheid
Is nauwgezet in de uitvoering van de werkzaamheden binnen gestelde normen.

Creativiteit
Bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.


De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Let op!: Voorafgaand aan de beoordeling van uw aanbieding wordt deze getoetst op volledigheid en geldigheid aan de hand van de in de uitvraag gestelde eisen en de informatie in het CV. Indien gestelde eisen niet aantoonbaar in het cv zijn te herleiden dan zal deze eis in het antwoord van uw aanbieding worden aangepast. Het resultaat daarvan is dat uw aanbieding of lager scoort in de ranking of terzijde wordt gelegd. U ontvangt hierover een gemotiveerd bericht.

Interviewplanning

Start publicatie tender: 22-11-2022

Sluiting inschrijving tender: 02-12-2022

Cv beoordeling: 02-12-2022

Gesprekken: tussen 05-12-2022 en 09-12-2022

Gunningsbesluit: 09-12-2022

Voorlopige gunning: 09-12-2022

Startdatum: 19-12-2022

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code

79620000-6 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Tester Design System die deze organisatie zoekt?