thumbnail
thumbnail
Technisch Applicatie Beheerder

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Sluit over 8 dagen
€ 95,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 aug 2023

Einddatum:

31 jul 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

22 mei 2023

Type inzet
Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren.

Omschrijving van de opdracht
De Basisvoorziening Vreemdelingen is een voorziening voor de (Europese) vreemdelingenketen waar meerdere informatiesystemen van verschillende overheidsorganisaties bij elkaar komen. Op dit moment werken er meerdere DevOps-teams voor de BVV. De functionaliteit van de verschillende systemen wordt verder uitgebreid naar aanleiding van vernieuwde regelgeving. De BVV heeft een centrale rol in de IV-ondersteuning van zowel de netwerkpartners als van de operationele politiecollega's die in het Vreemdelingendomein werken. Van de Ops engineer die wij zoeken verwachten wij een DevOps-mindset met T-shaped skills.

Doelstelling
Het realiseren van een migratie vanuit een “klassieke” VM-omgeving naar een containerplatform. Daarnaast het neerzetten van een nieuwe infrastructuur (gericht op middleware) t.b.v. een nieuwe applicatie.

Verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor de applicatie en infrastructuur van ontwikkelen tot beheer en van testen tot inrichting van de monitoring. Je bent ook verantwoordelijk voor het configureren van de buildstraat en de deployment van de applicatie.

Contacten
Naast contacten binnen de afdeling zal je in je werk onder ander te maken krijgen met DBA’ers, linux admin, de productowner, scrum master en andere afdeling binnen het infra domein.

Opleiding
Je hebt een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal MBO niveau, bij voorkeur in de richting van informatica. Losse (deel)certificaten worden niet als gelijkwaardig gezien.

Professionele kennis en werkervaring

 • Je hebt aantoonbare werkervaring als Ops engineer.

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met Linux/Unix (RHEL7/8).

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met containerisatie (Kubernetes/Openshift)

Wensen

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met communicatie via ebXML.

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met communicatie via webservices (Soap en REST) en XML.

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met de inrichting en configuratie van CICD (Maven, Jenkins, Nexus, Git, Sonar).

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met Ansible.

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met ELK Stack.

Competenties

 • Samenwerken: Heeft oog voor het groepsbelang en draagt actief bij aan het gemeenschappelijke resultaat.

 • Probleemanalyse: Signaleert problemen, zoekt en herkent belangrijke informatie, rafelt vraagstukken uiteen en legt verbanden tussen gegevens.

 • Initiatief: Handelt ernaar en durft daarbij risico’s te nemen om uiteindelijk een bepaald herkenbaar voordeel voor de organisatie te behalen. Begint liever uit zichzelf dan passief af te wachten.

 • Leervermogen: Is alert op nieuwe informatie. Maakt zich actief meester van nieuwe kennis en past deze effectief toe voor de eigen functie.

 • Klantgerichtheid: Herkent en onderzoekt de wensen en behoeften van anderen en speelt daarop in.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Technisch Applicatie Beheerder die deze organisatie zoekt?