thumbnail
thumbnail
Senior DevOps medewerker

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 110,00
32 tot 36 uren Zuid-Holland

Publicatiedatum:

21-11-2022

Sluitingsdatum:

30-11-2022

Begindatum:

01-02-2023

Einddatum:

31-01-2024

Uren per week:

32 tot 36 uren

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Piketdienst kan onderdeel zijn van de opdracht.

De Dienst ICT vertaalt gewenste IV functionaliteiten in robuuste en gecertificeerde ICT-oplossingen. Zij zorgt o.a. voor het onderhoud en de doorontwikkeling van het bestaande applicatieportfolio en voor het ontwikkelen en verwerven van nieuwe ITC-oplossingen. Softwareontwikkelaar ontwikkelen politieapplicaties op basis van samen met de business opgestelde requirements.

Als DevOps medewerker met specialisatie Java ontwikkelaar voer je activiteiten uit die bijdragen aan het verbeteren van politieapplicaties. De klassieke applicatie (struts) voor het registreren van vergunningen (bijv. burgerwapens) wordt omgebouwd naar een nieuwe op microservices gebaseerde applicatie.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior DevOps medewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.