thumbnail
thumbnail
Senior Architect Enterprise Integratie

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 130,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

22-11-2022

Sluitingsdatum:

29-11-2022

Begindatum:

06-03-2023

Einddatum:

05-03-2024

Uren per week:

36

Wij richten ons met deze aanvraag op alle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP’ers die zichtzelf offreren.

De Dienst ICT focust zich op het gehele spectrum van ICT-diensten. Met zo’n 1600  medewerkers ondersteunen wij de gehele Nederlandse politie op het gebied van ICT. Onder de Dienst ICT vallen 5 sectoren, Programma, Project- en Interim management, Ontwikkeling, ICT ondersteuning, Meldkamer Diensten Centrum en Levering.

De Dienst ICT en de Dienst IM hebben samen een Productiehuis opgezet waarin alle applicaties van de Politie scrum / agile worden ontwikkeld en beheerd.

Productiehuis

Iedere dag het politiewerk ondersteunen met goede ICT oplossingen is belangrijk. Juist bij dreigingen, zoals terrorisme en cybercriminaliteit, is het van levensbelang om de operationele politiecollega's op een veilige manier precies de juiste informatie op het juiste moment bieden. 'Up-to-date 'zijn is niet meer voldoende, wij moeten voorop lopen om Nederland veilig te houden.

Snel en wendbaar vernieuwen is het credo, wat ook het uitgangspunt is van het Productiehuis. Het Productiehuis is een programma waarin de diensten IM en ICT samen met de operatie bouwen aan een betrouwbare en flexibele

informatievoorziening voor de politie. Hierdoor komt 'blauw' (de operationele politiemedewerker) aan het stuur en wordt ICT van de collega's waarvoor het bedoeld is. Het bouwen gebeurt in multidisciplinaire DevOps-teams die gekoppeld zijn aan een cluster. Tientallen applicaties worden op deze manier beheerd, verbeterd en vernieuwd.

Team Enterprise Integratie (TEI)

Binnen het Produktiehuis is het Team Enterprise Integratie werkzaam. Voor dit team bewaken, toetsen en borgen de architecten de kwaliteit van de technische- en informatie-architectuur bij de realisatie van initiatieven op het gebied van informatie-uitwisseling. Architecten zijn ook verantwoordelijk voor het (proactief) uitwerken van architectuur- en ontwerp richtlijnen ten behoeve en als onderdeel van de DevOps/scrumteams/projecten.

De plaats van de architect

Je werkt vanuit het team IV Architectuur. Het team bestaat uit plusminus 60 gedreven IV Domein Architecten en de bendigde ondersteuning. Het werken onder architectuur wordt vorm gegeven in 5 Waardegedreven Architectuurteams en een Expertise Centrum Architectuur (ECA). 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Architect Enterprise Integratie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.