thumbnail
thumbnail
Full stack Developer

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Sluit vandaag
€ 100,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

24-11-2022

Sluitingsdatum:

05-12-2022

Begindatum:

01-03-2023

Einddatum:

29-02-2024

Uren per week:

36

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door ZZP'er uitgevoerd te worden.

Binnen de Afdeling Technische Ontwikkeling en Expertise bestaat een software ontwikkelteam team dat er voornamelijk op is gericht om de operatie te ondersteunen op het gebied van opsporing en informatie gestuurd werken. Daarnaast het stimuleren van samenwerking tussen eenheden en tussen verschillende politieonderdelen.

Het team zorgt ook voor tijdige signalering van risico’s en creëren van kansen op het gebied van softwareontwikkeling en innovatie.

De applicaties worden in nauw contact met operationele medewerkers ontwikkeld. Het software ontwikkelteam werkt volgens de Agile/Scrum-methodiek.

De standplaats is formeel Driebergen maar het team werkt regelmatig vanuit huis. Het betreft een tijdelijke inhuur voor de duur van 1 jaar voor 36 uur per week. Na dit jaar is verlenging van het contract eventueel mogelijk.

Een veiligheidsonderzoek A en mogelijk een vakinhoudelijk assessment deel uit van de selectieprocedure.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Full stack Developer die deze organisatie zoekt?