thumbnail
thumbnail

Developer Python 2fte

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 110,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 feb 2024

Einddatum:

31 jan 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

2 nov 2023

Bij deze aanvraag gaat het om een werkrelatie op basis van een resultaatgerichte opdrachtdefinitie. De uitvoering vindt plaats vanuit van de vakinhoudelijke professionaliteit, zelfstandigheid, kennis en vaardigheden (expertise) van de kandidaat.

Er is geen sprake van inzet op basis een arbeidsverhouding en dient ook niet als zodanig te worden aangemerkt. De opdracht start op het moment dat de kandidaat start en de opdracht stopt op het moment dat het resultaat door de politiegoedgekeurd is (decharge). Tussentijds evaluatie zal periodiek en in afstemming plaatsvinden.

De aanvraag staat open voor alle aanbieders, zowel detacheringsbureau's als ZZP-ers worden uitgenodigd om te reageren.
 

Voor deze opdracht is een Betrouwbaarheids Onderzoek (BO) van toepassing. Een positief besluit is een vereiste voor het uitvoeren van deze opdracht.

Team Wagenparkbeheer beheert ruim 15.000 voertuigen verdeeld over 13 regionale en landelijke eenheden. Het wagenpark van de politie behoort daarmee tot een van de grootste wagenparken van Nederland.

Als zelfstandig werkende developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van op Django gebaseerde applicaties, waaronder het landelijk gebruikte Voertuigportaal. Je draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten die voldoen aan de behoeften van collega's en optimaliseert processen. Je hebt de vrijheid om creatieve design technieken toe te passen en je bijdragen hebben directe impact op alle politiecollega’s in Nederland.

Te behalen resultaten:

  • Vertalen van klantwensen naar praktische en geïmplementeerde oplossingen.

  • Ontwikkelen van nieuwe functionele onderdelen voor het Voertuigportaal op het beoogde platform.

  • Landelijke implementatie van de nieuwe functionaliteit binnen het Voertuigportaal.

  • Technische realisatie van nieuwe rapportages en dashboards.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Developer Python 2fte die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.