thumbnail
thumbnail
Gegevensbeheerder Objectenregistratie (16-32 uur p/w)

Inhuurdesk Inkada

Wierdensestraat 33, 7607 GE Almelo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
85
16-32 Overijssel

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

16-32

Publicatiedatum:

27 mei 2023

Organisatie
Almelo heeft ruim 73.000 inwoners en er zijn zo’n 5000 bedrijven. Daar doen we het voor! Doe je mee? Almelo is een stad waar je fijn woont, werkt en recreëert. Met ruimte, groen, prima voorzieningen en oog voor elkaar. Met inwoners die ondanks hun Twentse nuchterheid trots zijn op hun historie, de prachtige bedrijven en de steeds mooiere binnenstad langs de waterboulevard.

Almelo heeft steeds meer te bieden en daar zorgen inwoners, bedrijven, organisaties en de gemeente samen voor. Dat maakt Almelo tot een vitale stad waar inwoners centraal staan. Onze strategische politieke opgaven voeren we uit in programma’s, zoveel mogelijk samen met de stad. En daar hoort een andere manier van werken, houding en gedrag bij. Meer contact met de stad, samenwerken en de juiste rol kiezen. Dat zie je terug in onze kernwaarden: we zijn nabij, aanspreekbaar, geïnteresseerd, denken mee over maatschappelijke opgaven en werken op basis van vertrouwen.

Omschrijving van de opdracht
Wij zijn op zoek naar een collega die de verbinding maakt tussen wat er buiten gebeurt en wat er in het gegevenssysteem geregistreerd wordt. Je kunt vragen over beheer openbare ruimte vertalen, zelf oplossen of
op de juiste plek in de organisatie neer leggen.

Je hebt oog voor de kwaliteit, actualiteit en volledigheid van de registratie. Je behandelt opdrachten/mutaties met een hoge mate van zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen. Je weet de vraag achter de vraag vanuit het vakgebied beheer en openbare ruimte te vertalen en deze op de juiste plek in de organisatie neer te leggen. Je kunt collega’s ‘meekrijgen’.

Samen met de functioneel beheerder ga jij het gegevensbeheer van de objecten in de openbare ruimte verder inrichten en deze ook zelfstandig uitvoeren. Je bent medeverantwoordelijk voor het evalueren van de kwaliteit van de gegevens, verwerken, valideren en aanpassen van wijzigingen in de gegevensset. Ook denk je mee in het beschrijven van de noodzakelijke rollen en werkinstructies. Bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden werk je dan ook samen met de collega’s van de teams Informatievoorziening & Datagedreven werken, Dagelijks Beheer en Advies en Regie. Je weet de verbinding te leggen tussen deze teams.

Eisen

 • Kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 3 jaar werkervaring als GIS- specialist.

 • Kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van gegevensbeheer voor Beheer van de Openbare Ruimte.

Gunningscriteria
Zie omschrijving van de opdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Gegevensbeheerder Objectenregistratie (16-32 uur p/w) die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.