thumbnail
thumbnail

Beleidsmedewerker

Harvey Nash

Industrieweg 4, 3606 AS Maarssen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Utrecht

Begindatum:

1 jun 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Beleidsmedewerker

Startdatum: z.s.m.
Duur van de opdracht: 6 maanden
Inzet: 36 uur per week

Wat ga je doen?
Als interim zorgexpert met aandachtsgebied kortdurende zorg, ben je betrokken bij het opstellen en door ontwikkelen van de beleidsonderwerpen Geneeskundige zorg voor specifieke patiëntgroepen: Eerstelijnsverblijf en Geriatrische Revalidatie Zorg.
Het ontwikkelen van beleid doe je in samenwerking met collega’s van andere zorgsoorten, zowel voor de Zorgverzekeringswet (ZVW) als voor de Wet Langdurige zorg (WLz) in het team Expertise en Projecten. Jouw rol is het volgen én beïnvloeden van landelijke ontwikkelingen, die je vervolgens vertaalt naar de organisatie middels het zorginkoopbeleid. Daarnaast heb je intern overleg met diverse collega’s van de ondersteunende afdelingen over casuïstiek en het inregelen van processen. De zorgexpert is hierbij de spin in het web die de buitenwereld verbindt met de binnenwereld.
Je hebt veelvuldig contact met onder andere Zorgverzekeraars Nederland, NZa en de brancheverenigingen. Zodat je een mening vormt over de toekomstige positionering van de kortdurende zorg en kan deze constructief uitdragen.
Kort samengevat liggen jouw verantwoordelijkheden bij:

 • Opstellen en van het beleid kortdurende zorg inclusief de daarbij horende werkzaamheden zoals opstellen van contracten en afstemmen met diverse collega’s binnen de organisatie.

 • Het aansturen en coördineren van interne processen binnen de zorgverzekeraar met betrekking tot het inregelen van kortdurende zorg.

 • Mede verbeteren van het (financieel) resultaat  middels een passend inkoopbeleid;

 • Borgen en actief monitoren van de kwaliteit van zorg.

 • Aanjagen en initiëren van vernieuwingen, het uitwerken van de implementatie hiervan en zorgdragen voor interne en externe uitingen  hierover in de media of tijdens kennissessies.

 • Deelnemen aan de werkgroep kortdurende zorg van ZN.

 • Adviseren over machtigings-en vergoedingsvraagstukken samen met de verpleegkundig adviseur/adviserend geneeskundige  en de zorginkoper / regiomanager, als ook klachten die niet via de protocollaire weg afgehandeld kunnen worden.

 • Vormgeven aan domeinoverstijgende samenwerking, voor het toegankelijk houden van zorg.

Wat breng je mee?
Als interim zorgexpert is het belangrijk dat je een beroep kunt doen op je analytisch vermogen, waarmee je ontwikkelingen kunt vertalen in beleidsvoorstellen. Je bent ondernemend en signaleert tijdig als er iets speelt en gaat daar adequaat mee om.  Je bent inhoudelijk op de hoogte van ontwikkelingen zoals IZA, GALA en WOZO en weet deze te vertalen naar beleid. Je bent in staat om een visie te vormen en  standpunten te beargumenteren in overleg met diverse stakeholders.  Is het beleid eenmaal gevormd, dan heb je de deskundigheid om dit op de juiste wijze te implementeren. Je bent overtuigend en begrijpt de organisatorische verhoudingen in een grote organisatie. Als interim zorgexpert heb jij: 

 • WO werk- en denkniveau.

  • Uitstekende kennis van de 1e lijns zorg op de thema’s Elv, Grz en GZSP (met name de ouderenzorg).

  • Kennis van data en het monitoren van o.a. de doelmatigheid van zorg.

  • Kennis van inkoopprocessen; je bent bij voorkeur NEVI-gecertificeerd.

  • Kennis van projectmanagement, met daarbij ook de nodige financieel-economische kennis.

  • In staat om processen te coördineren en te bewaken.


De afdeling
Bij de zorgverzekeraar werken we in Waardestromen. Deze functie van Zorgexpert valt onder Waardestroom 3, deze waardestroom zet in op een krachtige interne en wendbare organisatie om zo de executiekracht in de regio te versterken en landelijk concurrerend te zijn. We zijn aanjager van het zorglandschap en verbeteren continu onze manier van werken om onze doelstellingen te behalen. 

De afdeling Expertise & Projecten richt zich op gezondheid en zorg vanuit het perspectief van de inwoner of patiënt. Op deze afdeling komen de diverse thema’s van de zorgverzekeringswet als ook de Wlz samen. Hierbij wordt, waar mogelijk, de integratie gezocht en zijn zorgexperts verantwoordelijk voor domein overstijgende thema’s. Het team identificeert voortdurend kansen en risico’s in het snel veranderende zorglandschap en ontwikkelt interventies waarmee de zorgverzekeraar de gezondheid van haar verzekerden duurzaam verbetert.

Uren/periode
Deze interim-opdracht is voor 36 uur per week, voor de periode van 6 maanden. Ingangsdatum in overleg. Bij de zorgverzekeraar werken we hybride, zowel vanuit huis als op kantoor. 

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.
 

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Beleidsmedewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.