thumbnail
thumbnail

Projectleiders Duurzaamheid

gemeenten Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel

Stationsstraat 18, 9285 NH Buitenpost, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 110,00
32-36 uur per week Friesland

Begindatum:

1 nov 2023

Einddatum:

31 mrt 2024

Uren per week:

32-36 uur per week

Publicatiedatum:

15 sept 2023

Binnen het team Duurzaamheid zijn wij op zoek naar een projectleiders voor de gemeente Achtkarspelen en de gemeente Tytsjerksteradiel. De projectleiders willen wij inzetten om ons doel te bereiken zodat beide gemeentes energieneutraal zijn in 2040 (Tytsjerksteradiel)en 2050 (Achtkarspelen).  Als projectleider Duurzaamheid geef jij uitvoering aan de transitievisie warmte op basis van een wijkgerichte aanpak. In samenwerking met jou collega projectleider willen wij dit realiseren waarbij een goede samenwerking en ondersteuning van elkaar een gewenst en een groot voordeel is.

Als projectleider Duurzaamheid zorg je voor de ontwikkeling en implementatie van de warmte uitvoeringsplannen. Dit doe je in samenwerking met de belanghebbende partijen in de omliggende dorpen zoals de energiecoöperaties in onze gemeentes. Je hebt affiniteit met verschillende technische warmte oplossingen, integraal projectmanagement en participatie. We zetten in op energiebesparing en het opwekken van duurzame energie, ook in regionaal (ANNO) verband. Verder ben je integraal verantwoordelijk voor:

  • Leiden en coördineren van (complexe) projecten in het fysieke en economische domein;

  • Bewaken van budgetten, subsidieaanvragen en planning;

  • Voorbereiden Bestuurlijke besluitvorming en opstellen van voortgangsrapportages;

  • Begeleiden van trainees.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleiders Duurzaamheid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.