thumbnail
thumbnail

Senior Adviseur Elektrische Installaties Nautisch

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€100
16-36 Utrecht

Begindatum:

1 jun 2024

Einddatum:

31 mei 2025

Uren per week:

16-36

Publicatiedatum:

26 mrt 2024

Senior Adviseur Elektrische Installaties Nautisch
Periode: Van 1 juni 2024 (in overleg eerder) tot 31 mei 2025 met mogelijke opties tot verlenging
Belasting: 16 36 uur per week gemiddeld
Tarief: Maximaal 100 euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
De komende jaren staat Utrecht voor een uitdaging op een programmatische wijze de nautische objecten te moderniseren en beschikbaar te houden. Je speelt een cruciale rol in het moderniseren van de E installatie van onze beweegbare bruggen en bediencentrale(s). In deze sleutelpositie combineer je expertise in Elektrotechniek en Technische Automatisering om uitdagende nautische projecten te leiden. Je fungeert als de verbindende factor tussen het programmateam, het projectteam en externe partners, waarbij je projecten van concept tot realisatie begeleidt. Focus ligt op de toekomstige ontwikkelingen en de implementatie van geavanceerde technische systemen ten behoeve van de bereikbaarheid en mobiliteit voor de infrastructuur van de stad te land en te water.

Dit is je opdracht
Binnen de vakgroep Ondergrond en Installaties neem jij als adviseur de leiding in het inhoudelijk domein van nautische installaties. Afhankelijk van de marktbenadering omvat dit het maken van vraagspecificaties, toetsen van ontwerpen, het schrijven van aanbestedingsleidraden, deelname aan bouwteams en het aansturen van ontwerpers en of het regisseren van uitbesteed engineeringswerk voor installaties. Je speelt een essentiele rol in het waarborgen van de inhoudelijke kwaliteit door technische producten binnen het team te toetsen en de integraliteit van deelproducten te borgen. Je werkt zowel adviserend in teamverband als zelfstandig. Dit alles doe je als lid van het technisch projectteam, onder leiding van de programma Manger binnen Stadsingenieurs van Gemeente Utrecht.

Jouw profiel
Als onderdeel van het team van de gemeente Utrecht, een stad met grote ambities, wordt van jou een ondernemende en proactieve instelling verwacht. In deze veelzijdige rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor het overdragen van je vakinhoudelijke kennis aan projectengineers, maar vervul je ook een cruciale adviserende, toetsende en begeleidende functie in onze projecten. Je zorgt ervoor dat projecten voldoen aan alle gestelde technische en kwalitatieve eisen en leidt deze projecten naar succes.
Naast je uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden, heb je de capaciteit om projecten grondig te beoordelen en te sturen. Je kunt dat op de abstractie niveaus van zowel programma en realisatie. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van opdrachtnemers, waarbij je toeziet op de naleving van overeengekomen voorwaarden en kwaliteitsstandaarden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang en het budget van de projecten binnen jouw discipline.

Wat we van je vragen (eis):
Een afgeronde technische opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in Elektrotechniek of Technische Automatisering;
Ervaring met Systems Engineering, Machine Veiligheid, SIL & PL en veiligheidsPLC s;
Minimaal 5 jaar werkervaring binnen beheer, onderhoud en renovatie van beweegbare bruggen (binnenstedelijk);
Aantoonbare ervaring in het werken aan infrastructurele projecten (specifiek met besturingstechniek nautische infrastructuur), met een sterke voorkeur voor ervaring in multidisciplinaire en binnenstedelijke projecten.

Daarnaast verwachten we dat je (wensen):
Academisch werk- en denkniveau hebt;
Kennis hebt van NEN 1010/ NEN3140, machineveiligheid (CE) en SIL & PL;
In het bezit bent van een VCA-VOL certificaat;
Ervaring hebt met verschillende contractvormen, zoals RAW en UAV, en in staat bent bestekken te beoordelen;
Ervaring hebt met het opstellen van projectplanningen en calculaties;
Vaardigheid hebt in het opstellen van adviesnotities, op ambtelijk niveau;
Projectmanagement ervaring en capaciteiten

Als dynamisch en veelzijdig projectleider ben je de spil in het begeleiden en aansturen van projecten, waarbij je jouw expertise effectief inzet om de technische en kwalitatieve standaarden te waarborgen. Wij begrijpen dat we veel van je vragen, maar dat past bij een functie van deze omvang, passend bij de functie binnen het team van Stadsingenieurs bij de Gemeente Utrecht.

Goed om te weten:
De gesprekken zijn gepland op 18 april 2024. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans dat er nog een kandidaat uit deze procedure wordt aangenomen.

Een deta-vast constructie kan, indien dit gewenst is door de Gemeente Utrecht, aanbieder en kandidaat, tot de mogelijkheden behoren.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
  Opdracht Adviseur
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Senior Adviseur Elektrische Installaties Nautisch die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.