thumbnail
thumbnail

Projectmanager onderhoud vervanging openbare ruimte

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€115
32-36 Utrecht

Begindatum:

3 feb 2024

Einddatum:

1 feb 2025

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

2 feb 2024

Projectmanager onderhoud vervanging openbare ruimte
Periode: Zsm tot 01-2-2025 (12 maanden) met verlengingsopties
Belasting: 32-36 uur per week gemiddeld
Tarief: max. 115 euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
Utrecht groeit. Dat vraagt om nieuwe oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, onder andere op gebied van vergroening, klimaatadaptatie en spelen. Tevens is de opgave op het gebied van instandhouding enorm. De komende jaren zal het programma voor het vervangen, renoveren en ontwikkelend beheren van de openbare ruimte groot zijn. Voor deze projecten zijn we op zoek naar een projectmanager.

Je taken zijn:
Als Projectmanager bij de Stadsingenieurs van de gemeente Utrecht ben je actief betrokken bij diverse projecten met name op het gebied van instandhouding en ontwikkelend beheer van de openbare ruimte van de gemeente Utrecht.
Je geeft leiding aan projectteams van Stadsingenieurs waarin de diverse aandachtsgebieden die behoren bij een project zijn vertegenwoordigd en stuurt externe adviesbureaus aan. Afhankelijk van de fase van het project kunnen dit bijvoorbeeld zijn ontwerp, infra, constructies, milieu, ramingen, etc.
Je stemt af met de interne opdrachtgevers, je onderkent daarin de diverse belangen en bestuurlijke gevoeligheden.
Concreet:

 • Je stuurt GWW-projecten (Grond, Weg en Waterbouw) aan, m.n. op het gebied van instandhouding en ontwikkelend beheer. Waarbij instandhouding gecombineerd met ontwikkeling vraagt om tactisch, handelen;

 • Je inventariseert de klantvraag, brengt een offerte en draagt zorg voor de inrichting van een projectteam en het team;

 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en overdracht aan behee;

 • Je adviseert de opdrachtgever over (gemeentelijke) processen en daar in voorkomende gevallen uitvoering aan geeft. Hierbij valt o.a. te denken aan de themas duurzaamheid en gezond stedelijk leven;

 • Je overlegt met betrokken partijen en past waar nodig participatie toe;

 • Je beslist binnen de projectkaders;

 • Vanuit je opgedane ervaring, zowel vakinhoudelijk als binnen gemeentelijke context, draag je bij aan de ontwikkeling van je collegas.

Jij bent:

 • Je hebt (minimaal) een HBO-opleiding en een WO kennis en denkniveau;

 • Kennis van civiele techniek met name op het gebied van instandhouding, realisatie en ontwikkelend beheer van GWW-projecten in een stedelijke omgeving;

 • Bij voorkeur heb je minimaal 5 jaar ervaring met projecten in de openbare ruimte;

 • Aantoonbare ervaring met (geintegreerde) contractvormen zoals RAW, UAV en Design & Construct;

 • Kennis van en ervaring met projectmatig creeren, IPMA certificaat C of B, of Neerlands Diep of een soortgelijke opleiding;

 • Je hebt aantoonbaar ervaring met het omgaan met bestuurlijk gevoelige onderwerpen, bij voorkeur op gemeentelijk niveau.

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland op 26 februari in de ochtend. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans dat er nog een kandidaat uit deze procedure wordt aangenomen.

Een deta-vast constructie kan, indien dit gewenst is door de Gemeente Utrecht, aanbieder en kandidaat, tot de mogelijkheden behoren.

Hiernaast loopt ook een werving voor een vaste medeweker, dit kan invloed hebben op de uitkomst van deze opdracht.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Projectmanager onderhoud vervanging openbare ruimte die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.