thumbnail
thumbnail

Projectcontroller grondexploitaties voor de gebiedsopgave Leidsche Rijn en Merwede

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
100
8-16 Utrecht

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2025

Uren per week:

8-16

Publicatiedatum:

7 jun 2024

Projectcontroller grondexploitaties voor de gebiedsopgave Leidsche Rijn en Merwede
Periode: 1 juli 2024 t/m 31 december 2025 met mogelijke opties tot verlenging
Belasting: 8 - 16 uur per week gemiddeld
Tarief: Maximaal 100 euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
Utrecht heeft jou nodig!
Vanwege o.a. de (tussentijdse) actualisaties van de grondexploitatie Leidsche Rijn en Merwede zoeken wij met spoed een ervaren projectcontroller die de financiele advisering over de gebiedsopgave Leidsche Rijn en Merwede deelgebied 5 kan verzorgen en tevens zorg zal dragen voor ondersteuning en kennisoverdracht naar de interne formatie. De opdracht start nu en duurt tot uiterlijk de behandeldatum van de jaarstukken 2025 in de commissie Stad & Ruimte medio 2026.

Je taken zijn:
In samenwerking met je collegas business control en planeconomie stel je strategische adviezen op voor management en bestuur over de grondexploitatie Leidsche Rijn en gebiedsopgave Merwede in het kader van de producten in de planning en control cyclus waaraan het actualisatie-proces van de grondexploitaties gekoppeld is;

Je adviseert over en biedt ondersteuning bij het opstarten van de (tussentijdse) actualisaties grondexploitaties en financieel kader per medio en per 1 januari van het jaar; het Meerjaren Perpectief Ruimte, de peilstok Stedelijke Ontwikkeling en bij bestuursadviezen;
Je geeft strategisch advies over en deelt jouw specifieke kennis bij een aantal specifieke gebiedsopgave overstijgende (bijv. een parkeervoorzieningen);

Je adviseert en verzorgt specialistische kennisoverdracht over verbonden partijen, de werking van vigerende Vpb-regelgeving en de BBV-regelgeving voor grondexploitaties.

Jij hebt:

  • Ruime ervaring als Controller binnen grotere gemeenten en/of provincies; je bent gespecialiseerd binnen het ruimtelijk domein in gebiedseconomie, adviseren over en/of opstellen van meerjarige grondexploitaties, grondbeleid en de actualiteiten op dit gebied;

  • Je bent zeer ervaren in het uitvoeren van winsttoets Vpb, en BBV regelgeving.

  • Vanuit ervaring kan je benoemen wat de specifieke uitdagingen zijn bij het leveren van adequate advisering in geval van een grondexploitatie zoals die van Leidsche Rijn.

  • Je bezit uitstekende coachende vaardigheden en graag kennis en je deelt graag je ervaring ten behoeve van de doorontwikkeling van de interne in te vullen vacatures Financien en Business Control voor deze grondexploitaties.

  • Als gemeente Utrecht geloven wij dat een diverse organisatie zorgt voor meer innovatie, creativiteit en een betere samenwerking. Om die reden streven wij ernaar om een zon inclusief mogelijke organisatie te zijn. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Lees dat op deze pagina.

Goed om te weten:
Het is druk en de planning staat vast. We zoeken daarom nadrukkelijk naar iemand die op zeer korte termijn kan inspringen en de komende maanden voldoende tijd kan vrijmaken om snel een constructieve bijdrage aan onze dienstverlening te kunnen leveren.

De werkzaamheden worden uitgevoerd op het Stadskantoor van Gemeente Utrecht. Het kantoor is uitstekend bereikbaar met de fiets of per openbaar vervoer. Er is geen parkeergelegenheid.

De manager neemt contact op indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans dat er nog een kandidaat uit deze procedure wordt aangenomen.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Projectcontroller grondexploitaties voor de gebiedsopgave Leidsche Rijn en Merwede die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.