thumbnail
thumbnail

Inkoper Ruimte

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
30-36 Utrecht

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

1 okt 2024

Uren per week:

30-36

Publicatiedatum:

8 feb 2024

Inkoper Ruimte
Periode: 01-03-2024 (z.s.m.) tot 01-10-2024 met mogelijke opties tot verlenging
Belasting: 30 - 36 uur per week gemiddeld
Tarief: maximaal 95,- per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
Gemeente Utrecht koopt jaarlijks diverse zaken in voor circa 600 miljoen euro. De spend van Ruimte bedraagt per jaar circa 100 miljoen euro bij bijna 1.600 verschillende leveranciers. Jaarlijks zijn er tientallen aanbestedingen en worden zon 8.500 bestellingen geplaatst. Mede omdat de omvang en de diversiteit van onze inkoop zo groot is, is het belangrijk dat we doeltreffend zijn. Onze doelen zijn allereerst dat we de goede dingen kopen die passen bij onze behoefte en ambities, waaronder social return on investment (SROI) en maatschappelijk verantwoord inkopen (MVOI).

Het werkveld van Ruimte is hoog dynamisch en zeer divers en kent een grote diversiteit aan aanbestedingen zoals; het herstel van de Catharijnesingel, de ontwikkeling van een nieuwe wijk zoals Leidsche Rijn of de Merwedekanaalzone, energiebesparende maatregelen of bodem- en archeologische onderzoeken. Als inkoper Ruimte ben jij het eerste aanspreekpunt als er een inkoopbehoefte ontstaat bij Ruimte. Je voert inkoopopdrachten uit (van inkoopbehoefte t/m contract) voor opdrachten onder de Europese drempel. Je initieert, samen met de andere inkopers, ontwikkelingen en nieuwe concepten binnen het team en bent onder meer alert op de vernieuwingen binnen je aandachtsgebied.

Je taken zijn:
Alle meervoudige onderhandse aanbestedingen zelfstandig begeleiden. Dit zijn zowel diensten, leveringen als werken;
Het voorbereiden van de Nationale/Europese aanbestedingen;
Ondersteuning bieden aan aanvragers en bestellers;
Het geven van (gevraagd en ongevraagd) inkoopadviezen aan projectleiders en management;
Een actieve rol innemen in de verbetering van het inkoopproces. Dit doe je o.a. door Inkoop op de kaart zetten en de inkoopregels actief kenbaar maken binnen de organisatie;
Inkoopopdrachten en bestellingen controleren en goedkeuren.

Jij hebt:
Aantoonbare ervaring als inkoper binnen het publieke domein;
Aantoonbare werkervaring met onderhandse aanbestedingen;
Bij voorkeur een NEVI-diploma of gelijkwaardig;
Je bent op korte termijn beschikbaar.

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland in de week van 26 februari (of eventueel de week erna). De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.

Bij voorkeur ben je aanwezig op het Stadskantoor. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden in overleg.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans dat er nog een kandidaat uit deze procedure wordt aangenomen.

Een deta-vast constructie kan, indien dit gewenst is door de Gemeente Utrecht, aanbieder en kandidaat, tot de mogelijkheden behoren.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Inkoper Ruimte die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.