thumbnail
thumbnail
Beleidsmedewerker Wijkonderhoud & Service

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€100
20 Utrecht

Publicatiedatum:

16-03-2023

Sluitingsdatum:

27-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

10-10-2023
Beleidsmedewerker Wijkonderhoud & Service
Periode: Van 1 april 2023 tot 1 oktober 2023, met 18 opdrachtverlengingsopties van 1 maand (24 maanden is de maximale inhuurtermijn)
Belasting: 20 uur per week gemiddeld
Tarief: Tot 100 euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
Voor de afdeling Wijkonderhoud & Service (W&S) zijn we tijdelijk op zoek naar een beleidsmedewerker die het beleid/instrumenten t.b.v. schoon, groen en zelfbeheer ontwikkelt en implementeert binnen de gemeente Utrecht.

W&S is een van de zes afdelingen van Stadsbedrijven. W&S zorgt ervoor dat onze stad schoon, heel en veilig is. We werken proactief, maar ook vraag- en oplossingsgericht. Daarbij is service een belangrijk onderdeel. We denken - buiten de vaste kaders om - mee met bewoners, ondernemers en gebruikers van de openbare ruimte. W&S heeft de stad onderverdeeld in 5 gebieden.

Je taken zijn:
 • Het opzetten en herijken van beleid;
 • Je ontwikkelt en rolt de implementatie uit van beleid/instrumenten t.b.v. groen, opzetten zelfbeheer/groenloket en programma schone stad en ander voortkomend werk;
 • Je stelt notities/voorstellen op en adviseert op die terreinen, zowel intern als bestuurlijk;
 • Je adviseert zelfstandig over vragen op het volledige terrein van het vakgebied;
 • Je geeft en stelt bestuurlijke en vakinhoudelijke adviezen op het betreffende gebied en biedt ondersteuning bij bestuurlijke stukken;
 • Je voert projectmatig werkzaamheden uit;
 • Je werkt samen, en zet samenwerkingen op, met collegas van andere afdelingen;
 • Je onderhoudt contacten met interne en externe klanten.

Jij bent:
Je bent een gedreven, leergierig en resultaatgericht persoon, waarbij bestuurlijke sensitiviteit voor deze opdracht essentieel is, omdat je te maken hebt met politiek en maatschappelijk gevoelige onderwerpen en vaak wordt geconfronteerd met tegengestelde belangen.
Als opdrachtnemer werk je zelfstandig en onderhoud je contacten met interne en externe klanten. Je toont eigenaarschap en bent gemotiveerd om je kennis te delen met je collegas.
Om je taken als beleidsmedewerker uit te voeren ben je bekwaam en vragen we van je:
 • Aantoonbaar wo werk- en denkniveau;
 • Kennis van en ervaring met beleidsvoorbereiding en adviesvaardigheden;
 • Ervaring binnen een overheidsorganisatie;
 • Aantoonbare affiniteit met openbare ruimte;
 • Zelfstandigheid, leergierigheid en resultaatgerichtheid;
 • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Het borgen van kwaliteit van kennis is een belangrijk aspect in jouw werk. Tijdens je werk lever je een bijdrage aan het verbeteren van je vakgebied. Je bent gewend en ziet het als uitdaging om continu te verbeteren en nieuwe ontwikkelingen en innovaties in jouw vakgebied te beoordelen op kansen, hierin te adviseren en waar mogelijk toe te passen.

Goed om te weten:
Hybride werken is een optie. Aanwezigheid wordt van jou verwacht wanneer er belangrijke bijeenkomsten zijn. De standplaats voor de opdracht is de locatie van Stadsbedrijven aan de Tractieweg 2 te Utrecht.

Gesprekken zijn gepland in week 13. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden

Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans dat er nog een kandidaat uit deze procedure wordt aangenomen.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Beleidsmedewerker Wijkonderhoud & Service die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.